Luki Duki Postat Ianuarie 25, 2022 Postat Ianuarie 25, 2022 Numele tău :Lukidush Vârsta ta : 19 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: am ajutat si am strans de mai multe ori jucatori pentru mixurile de pe aceasta comunitate. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :cu activitatea mea Ești recomandde cineva de pe comunitate? :Bombo ftw Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):VREAU SA FIU IN ASISTENTA LCS UniqueID :9H6QbMR+JsjRZtNLhCa2DBL6lWY=
LCS PREMIUM Tarzy Postat Ianuarie 26, 2022 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 26, 2022 deoarece am vazut activitate de la tine pe ts
LCS PREMIUM Mădălin. Postat Ianuarie 26, 2022 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 26, 2022 Acum 19 ore, No Name a spus: Numele tău :Lukidush Vârsta ta : 19 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: am ajutat si am strans de mai multe ori jucatori pentru mixurile de pe aceasta comunitate. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :cu activitatea mea Ești recomandde cineva de pe comunitate? :Bombo ftw Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):VREAU SA FIU IN ASISTENTA LCS UniqueID :9H6QbMR+JsjRZtNLhCa2DBL6lWY= Acceptat
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.