Sari la conținut

[Stiri Lume] Aproape 300 de locuințe din Alba, fără curent electric din cauza viscolului


Ciudățel

Postări Recomandate

PTVjMzczYjhmOGRkNmY2YzFiMzBmYjNhZTRkN2IzZTM0.thumb.jpg

 

Potrivit sursei citate, în zona Poiana Vadului, în urma afectării a 16 posturi de transformare, 773 de utilizatori au rămas luni fără energie electrică. „Sunt prezente 2 formaţii pe teren pentru remedierea defecţiunilor, în momentul de faţă nefiind alimentaţi 290 utilizatori”, a menţionat Instituţia Prefectului.

O altă avarie, produsă în zona oraşului Abrud, a afectat circa 2.000 de utilizatori. „Au fost finalizate manevrele de izolare a defecţiunii şi, implicit, de alimentare a tuturor consumatorilor din această zonă”, a precizat sursa menţionată.

Reprezentanţii Prefecturii au mai arătat că circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă pe DN 67C - Transalpina, DN 74, DN 74 A şi DN 75, potrivit Agerpres.

„Având în vedere că în momentul de faţă este în vigoare un Cod portocaliu de fenomene meteorologice - intensificări puternice ale vântului, viscol şi vizibilitate foarte redusă, pentru partea de munte a judeţului Alba, echipele DRDP Cluj - Secţia Drumuri Naţionale Alba acţionează cu toate utilajele din dotare pe DN 67C - Transalpina, DN 74, DN 74 A şi DN 75, pentru deszăpezirea acestor sectoare de drum. Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă. (...) În funcţie de evoluţia situaţiei, toate instituţiile cu rol în gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomenele meteorologice sunt pregătite să intervină în cel mai scurt timp”, a mai transmis sursa citată.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate