PoSeDaTuL Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 În seara aceasta avem o fată entuziasmată să-și vadă interviul, aceasta este # NeRvOaSa PoSeDaTuL: Bună Seara ! Și bine te-am găsit ! # NeRvOaSa: Buna seara PoSeDaTuL: Care este numele tau, câti ani ai si de unde esti? # NeRvOaSa: Ma numesc Catalina , am 27 de ani , si sunt de loc din Gorj dar locuiesc in Deva . PoSeDaTuL: Ce studii ai și unde lucrezi în prezent? # NeRvOaSa: Am terminat Liceul Tehnic , Tehnician Transporturi in prezent lucrez la o Brutararie / Patiserie . PoSeDaTuL: Cand erai mică, ce doreai să devii? # NeRvOaSa: ( Mecanica de locomotiva ) . Visam la asta . PoSeDaTuL: Sincer de la nimeni nu auzisem de asa ceva, ești prima fată ce își dorește așa ceva, dar frumos :))) # NeRvOaSa: Mi`am dorit , mi`au placut foarte mult trenurile . :) PoSeDaTuL: Unde te vezi, in 10 ani? # NeRvOaSa: Nu ma preocupa foarte mult viitorul , ma precupa cel mai mult prezentul . PoSeDaTuL: Mâncarea ta preferată, este? # NeRvOaSa: Spaghetti si penele :X PoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lunga de timp? # NeRvOaSa:In trecut , sa`mi retraiesc copilaria . PoSeDaTuL: Ce jocuri îți făceau plăcere să le joci cand erai mică? (Jocurile copilariei) # NeRvOaSa: Hotii si politistii , Sotron , Pitulusul si cred ca mai sunt , dar nu le mai tin eu minte pe toate. PoSeDaTuL: Motto-ul tău în viață, este? # NeRvOaSa: Nu ma axez pe chestii de genul . Nu am un motto . PoSeDaTuL: Care este frica ta? # NeRvOaSa:Intunericul . PoSeDaTuL: Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi? De ce? # NeRvOaSa:SF`urile sunt preferatele mele , pentru ca ma duc cu mintea departe de realitate PoSeDaTuL: filmul preferat? # NeRvOaSa: OOO , am o lista intreaga , dar ma captivat foarte mult Interstellar . PoSeDaTuL: Descrie-te în câteva cuvinte # NeRvOaSa: Am o personalitate foarte schimbatoare , nu am cum sa ma descriu exact. Am din toate cate putin PoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta? # NeRvOaSa:Daca sunt libera dorm pana ma dor oasele ) , imi fac cafeaua , mananc , si imi petrec timpul la PC sau ies la cumparaturi . Acum incepem cu cateva intrebari legate de forumul nostru LeagueCs PoSeDaTuL: De ce ai ales comunitatea aceasta? # NeRvOaSa:Am cautat ceva nou si stabil. PoSeDaTuL: Ce parere ai despre administratia comunitatii? # NeRvOaSa: Imi place foarte mult ca stafful e unit , ai cu cine te intelege si nu sunt cu "nasul pe sus" . PoSeDaTuL: Ce trebuie schimbat comunitatii? Atat Forumul cat si TS-ului? # NeRvOaSa:De schimbat deocamdata nu cred ca trebuie nimic . PoSeDaTuL: Poti enumera 5 membrii din STAFF ce iti sunt prieteni? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia? # NeRvOaSa: OOO , 90% din staff imi sunt prieteni pentru ca ii cunosc pe toti . De ce ? Pentru ca sunt oameni calumea , poti glumii si discuta serios cu ei . Chiar și PoSe (Tu) PoSeDaTuL: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii Leaguecs? # NeRvOaSa: Sa ramana unitii si sa ne relaxam in continuare impreuna pe jocurile comunitatii LEAGUECS . PoSeDaTuL: Ce părere ai despre acest interviu? # NeRvOaSa: Foarte fain si rapid , meriti un Grammy PoSeDaTuL: Mulțumesc pentru timpul pe care l-ai oferit O Seară Plăcută # NeRvOaSa: Mersi la fel . Seara faina si tie . Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - # NeRvOaSa Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blu3HaSky Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.