Sari la conținut

[Regulament] Crime & Mistere


Demon

Postări Recomandate

Criminal_film-Logo.png

1. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că povestea / videoul nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

2. Titlul topicului trebuie să fie următorul : [Guess the Criminal]  daca doriti sa postati o problema( Crima comisa, ex : Barbat decedat gasit in padure) 

[Mister] / [Crima] in cazul in care doriti sa postati o crima sau un mister fara ca acesta sa fie un concurs.

3. Aveți dreptul la 3 posturi / zi .

4.  Topicurile care NU au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise.

5. Limbajul vulgar, atitudinea sfidătoare şi orice răspunsuri în bătaie de joc vor fi sancţionate cu avertisment verbal, sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei.

6. Aveti dreptul la un singur raspuns care sa nu fie editat! Cei ce au mai multe raspunsuri sau au raspunsurile editate nu vor fi luati in considerare (Trebuie sa precizati si de ce credeti ca varianta dumneavoastra de raspuns este corecta)

7.  [Guess the criminal] La fiecare crima  trebuie sa postati variantele de raspuns (numele personajelor)  pentru ca ceilalti membrii sa stie ce anume trebuie sa raspunda.

8.  Este OBLIGATORIU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului

 

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate