Sari la conținut

[Stiri IT] AMD rezolva problemele întâmpinate pe Windows 11


Demon

Postări Recomandate

Ryzen-9-5900HX-780x470.jpg

 

Windows 11 a fost lansat la începutul acestei luni, iar posesorii de sisteme cu AMD Ryzen au fost surprinși neplăcut când au început să observe o scădere a performanței. Situațiile de genul erau de așteptat de la un sistem de operare nou (ori produs de Microsoft), astfel producătorul de procesoare a fost rapid și a lansat o actualizare care rezolva toate problemele.

Pentru a rezolva problemele trebuie să urmați câțiva pași simpli. Descărcați actualizarea KB 5006476 pentru Windows 11 care a fost lansată pe data de 21 Octombrie 2021. După ce aceasta este instalată, este timpul să descărcați și AMD Chipset Driver (versiunea 3.10.08.506) care a fost și ea lansată în aceeași perioadă. Împreună, cele două actualizări rezolvă problemele legate de latența cache-ului L3 și UEFI CPPC2.

Cam astea au fost singurele probleme mai serioase pe care le-au întâmpinat utilizatorii de procesoare AMD Ryzen cu Windows 11. Așadar, update-ul venit la nici trei săptămâni după lansare nu reprezintă un dezavantaj major, mai ales că mulți utilizatori nici n-au apucat să facă trecerea de la 10. Și cu soluții venite atât de rapid, mă aștept ca Microsoft să fi învățat din greșelile trecutului și să ne ofere o experință mai bună în viitor.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate