Sari la conținut

Iată toate detaliile despre funcțiile noului Motorola Edge 20 Pro; Primul telefon din portofoliul companiei cu cameră periscopică cu zoom 50X.


sevolennia

Postări Recomandate

.Motorola a lansat recent noua serie de smartphone-uri Edge 20 .Din aceasta fac parte modelele Motorola Edge 20 Lite, Edge 20 și Edge 20 Pro. Ultimul menționat vine chiar cu o cameră periscopică care permite un zoom 50X (digital), fiind o premieră pentru companie. Un nou comunicat primit la adresa redacției dezvăluie detalii mai puțin știute despre capabilitățile foto-video ale noului model Edge 20 Pro. Avem toate detaliile mai jos.

Moto%20Edge%2020%20Pro_592x333.jpg

 

Motorola a dorit să ofere o experiență foto inedită odată cu noua serie, la un preț avantajos. Astfel, a echipat toate modelele din seria Edge 20 cu camere foto principale de 108 MP cu tehnologie Ultra Pixel. Există și camere ultra-wide, dar și funcția Macro Vision care ajută creatorii de conținut din zona de food, arte și travel pentru a surprinde fiecare detaliu de la o distanță de 3 centimetri. Iese totuși în evidență Motorola Edge 20 Pro, primul smartphone din portofoliul companiei cu cameră periscopică ce oferă zoom 50X.

Motorola Edge 20 Pro

 

Noul model Pro din serie vine cu display OLED generos, de 6.7 inch în diagonală, rezoluție Full HD+ și refresh rate de 144Hz. Camera selfie are 32 MP, iar în spate regăsim un setup triplu cu senzor principal de 108 MP, pe lângă o cameră telephoto de 8 MP și una ultrawide de 16 MP. Teleobiectivul periscopic oferă zoom digital 50X, iar acesta beneficiază de tehnologia “optică pliabilă”. Astfel, funcționează prin intermediul unei prisme care “pliază” lumina la un unghi de 90 de grade. Pe lângă faptul că această abordare oferă mai mult spațiu pentru poziționarea elementelor obiectivului, permite utilizatorilor să focalizeze de la o distanță mai îndepărtată subiectele.

image3_592x318.jpg

 Terminalul beneficiază și de stabilizare optică a imaginii (OIS) și de un UI intuitiv. De exemplu, când utilizatorul va face zoom peste 10X, va fi afișată o fereastră care păstrează câmpul vizual mai larg. Se folosește și o tehnică de stabilizare electronică pentru a reduce tremuratul natural atunci când telefonul este ținut în mâini. Acest model vine cu CPU-ul Snapdragon 870 și 6 GB, 8 GB sau 12 GB de memorie RAM rapidă (LPDDR5). Are o baterie de 4500 mAh, stocare de până la 256 GB (UFS 3.1) și un senzor pentru amprente lateral. Nu în ultimul rând, utilizatorii pot vizualiza fotografiile pe un monitor sau un televizor prin intermediul funcției Moto Ready For.

El costă 3299 lei și este disponibil momentan la precomandă, în variantă cu 12 GB RAM și 256 GB de stocare.

 

Funcții noi pentru imagini de excepție

 

Motorola a adus și noi opțiuni de captură odată cu noua serie. Astfel, vom regăsi în interfața camerei funcția Audio Zoom, cea ce folosește microfoanele pentru a capta sunetul subiectului surprins, filtrând în timp real zgomotul ambiental și vocile. Modul Dual Capture se adresează în principal creatorilor de conținut. Prin intermediul acestuia putem filma atât cu camera selfie, cât și cu cea din spate simultan. Există și Slow Motion la 960 FPS, dar și noi moduri care folosesc AI.

image2_592x363.jpg

Vorbim despre modurile Auto Smile Capture și Smart Composition la care se adaugă și o noutate - algoritmul Low Light AI Selfie. Acesta din urmă luminează umbrele, reduce efectul de grain și îmbunătățește culoarea. În plus, Motorola Edge 20 Pro activează automat Night Mode atunci când condițiile impun utilizarea acestui mod. Mai există și Scan Mode prin care documentele de pe hârtie pot fi transformate în fișiere digitale și salvate în format JPEG sau PDF.

 

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate