PoSeDaTuL Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 La acest interviu, l-am invitat pe un alt vechi prieten, cu care am mai colaborat, acesta este NexuS™ PoSeDaTuL: Salutare NexuS™ , îți mulțumesc că ai acceptat inviația mea, de a te redescoperi pentru a două oară, iar restu pentru prima oara.. NexuS™: Salutare ! E placerea mea ! PoSeDaTuL: Te rog să ne spui care este numele tău, câți ani ai și de unde esti? NexuS™: Ma numesc Robert, am 17 ani si sunt din Craiova . PoSeDaTuL: Bănuiesc că fiind în clasa a11-a , La ce te-ai gandit să urmezi pe mai departe? NexuS™: Inca nu stiu sigur,am mai multe variante,in clasa a 12 a ma voi decide. PoSeDaTuL: Care sunt Hobby-urile tale? NexuS™: Hobby urile mele s-au schimbat pe parcurs...momentan dezvoltarea teamspeak urilor, counter-strike etc. PoSeDaTuL: Care este mâncarea ta preferata? NexuS™: Ododo, bananele. BackSTage: PoSeDaTuL: SĂ înțeleg că trăiești degeaba :))) BackSTage: NexuS™: La numar si eu acolo.. =)) :p PoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lungă de timp? De ce? NexuS™: Probabil intr-o tara straina,unde sa fac bani..bani multi =)) combinatii etc =))) PoSeDaTuL: Cum vezi tu o "relație perfectă"? NexuS™: Asta e problema mea cea mai mare =)) ..pai din punctul meu de vedere o relatie perfecta este bazata pe comunicare , prin a petrece timp unul cu celalat,increderea si intelegera au si ele un rol important, si sa se simta bine impreuna. BackSTage: PoSeDaTuL: Deci să înțeleg că ai prietenă și nu ești mulțumit? :))) BackSTage: NexuS™: Am,de ea nu am cuvinte,e cea mai minunata,dar la mine e problema =)) ma enervez destul de repede si mno..si multe alte defecte... PoSeDaTuL: Cum te-ai descrie in cateva cuvinte? NexuS™: Sunt o persoana timida,cuminte cu un suflet mare...restul las pe altii sa zica..fiindca daca as zice ca sunt o persoana de treaba ar inseamna sa mint,fiindca nu-s asa cu toti,depinde cum ma iei..daca ma iei frumos si esti OM *cum putin mai sunt* iti dau si sufletul =)) in caz contrar,multa M**E,nu deranjez pe nimeni,dar nici nu mi place sa fiu deranjat PoSeDaTuL: Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi? De ce? NexuS™: Actiune,Romance *ma uitam mult la telenovele inainte* , si cele +18 desi n-am 18 ani dar sunt jmeker si rebel PoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta? NexuS™: Ma trezesc dimineata la ora 6 30 , casc,ma intind,ma ridic din pat,ii scriu iubitei mele , imi fac baie, dupa ma imbrac forta , si plec spre statia de autobuz,dupa scoala ,meditatii , dupa amiaza intru la pc ,stau pe telefon pe retele de socializare, mananc ,sunt jmeker,ascult muzica...si seara ma pun sa dorm pe la ora 10 , iar in weekend daca am chef ies pe afara,dar nu ies ca sunt anti social =)))) neh,glumesc,dar depinde cum am chef. Acum incepem cu cateva intrebări legate de forumul nostru Leaguecs PoSeDaTuL: Ce părere ai despre administrația comunității? NexuS™: Este una de nota 10, oamenii cu capul pe umar,cateodata prea exigenti ,cred eu,dar e oke. Respect. PoSeDaTuL: Poti enumera 5 membrii din STAFF ce iti sunt prieteni? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia? NexuS™: Prieteni =)) prieteni am eu cativa putini si buni aici,singurul prieten daca e sa o luam asa,este Bebe,si inca cativa ( original ,jetrox etc ) pentru mine,cuvantul asta valoreaza mult,chiar daca il folosesc si eu cateodata. PoSeDaTuL: Ce trebuie schimbat comunitatii? Atat Forumul cat si TS-ului? NexuS™: Forumul arata super,teamspeak ul inca arata urat (design-ul)..parerea mea.. PoSeDaTuL: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii Leaguecs? NexuS™: Respect si toate cele bune,ramaneti alaturi de noi :* PoSeDaTuL: Ce părere ai despre acest interviu? NexuS™: Bine structurat , felicitari , trage tare si poate chiar devii jurnalist de meserie =)) ai potential =))) pwp :* PoSeDaTuL: Multțumesc că ți-ai făcut timp să vorbim, O Seară plăcută ! NexuS™: Oricand,eu iti multumesc pentru interviu,seara buna :* Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - NexuS™: Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" / ”Ador” Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedOne Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 foarte frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
@bomster Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Frumoos, 10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.