Sari la conținut

[NEWS] Orban, despre negocierile pentru formarea coaliției: ”Am fost părăsit de Rareş Bogdan, Raluca Turcan și Robert Sighiartău”


.Alexander

Postări Recomandate

62180386.jpg

Ludovic Orban afirmă că a fost părăsit de către echipa de negociere pentru alcătuirea coaliţiei desemnată de PNL din care făceau parte Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău.

„Deşi am fost părăsit în timpul negocierilor de echipa de negociere votată de PNL - trebuie să ştiţi lucrul ăsta: preşedintele PNL a fost lăsat singur la negocierile pentru formarea acestei coaliţii şi negocierile pentru formarea Guvernului. Am fost părăsit de Rareş Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău, care nu numai că m-au părăsit în timpul negocierilor, ci au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui Birou Politic Naţional în pline negocieri pentru a arunca în aer formarea coaliţiei”, a precizat Ludovic Orban, în alocuţiunea sa, la întâlnirea de sâmbătă cu liberalii din Botoşani, potrivit News.ro. 

El a adăugat că în pofida negocierilor dificile, PNL este principalul partid de guvernare.

Avem premier, avem preşedintele României, avem preşedintele Camerei Deputaţilor, iar reprezentarea PNL este conformă cu mandatul care mi-a fost acordat la negocieri şi anume ponderea pe care o avem în cadrul coaliţiei”, a completat liderul liberalilor.

De asemenea, Orban a amintit momentul fotografiei cu mai mulţi liberali alături de Florin Cîţu, persoane care au spus că îl susţin pe actualul premier pentru şefia PNL.

 

sursa: stirileprotv.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate