Sari la conținut

[STIRI LEAGUE OF LEGENDS] LOL: THRESH CHAMPION GUIDE- LORE, RUNES, BUILD, SKINS & COUNTERS


Wicks

Postări Recomandate

ecwsMUJ.jpg

Există puține suporturi, sau campioni în general, la fel de cool și la fel de populare ca Thresh. Indiferent în ce ELO te afli, vei vedea Thresh în jocurile tale și asta pentru un motiv întemeiat. Are un kit complet rotunjit, care îi oferă multe opțiuni despre cum să joace în bandă, în afara benzii și în lupte în echipă. În afară de jocul său, este pur și simplu un campion cu aspect minunat, cu un design minunat, piei fantastice și o tradiție interesantă. Indiferent dacă sunteți un jucător aspirant la Thresh, aveți nevoie disperată de un contor împotriva lui sau sunteți un jucător, există o mulțime de motive pentru a afla despre unul dintre cei mai bine proiectați campioni ai LoL.

Povestea lui Thresh este cu adevărat una răsucită. Cu mult timp în urmă, el era un om normal care trăia în Insulele Binecuvântate și lucra pentru o ordine care colecta și studia cunoștințele arcane. El a deținut o poziție destul de modestă și, datorită personalității sale crude, i s-a dat sarcina de a găzdui artefacte periculoase sub orașul Helia. Dar Thresh știa că această poziție era să-l țină departe de oameni, așa că gândurile răutăcioase l-au corupt în timp ce petrecea ani singuri, în bolțile întunecate. Se simțea de parcă ar fi fost îndepărtat și, în ciuda capacității sale, a negat recunoașterea pe care o merita.

În cele din urmă, ocazia sa de măreție și răzbunare a venit atunci când Viego și-a condus armatele către Insulele Binecuvântate. Viego a fost acolo pentru a-și reînvia soția moartă, Isolda, cu Apele Vieții. Problema era că habar nu avea unde se aflau. Din fericire pentru el, atunci l-a întâlnit pe Thresh, care și-a trădat patria și oamenii să-l ajute pe Viego, în speranța că acest lucru îi va oferi recunoașterea pe care a crezut-o că a trecut mult timp.

La scurt timp după ce Viego și-a pus soția moartă în ape, întreaga insulă binecuvântată a fost înghițită de ceața neagră a ruinei. Toată lumea a fost ucisă de asta. Dar niciunul dintre sufletele lor nu putea trece la viața de apoi. În timp ce sufletele și mințile majorității oamenilor s-au deteriorat, Thresh a înflorit, fiind liber să tortureze sufletele pe care le-a adunat și și-a crescut puterea.

În timpul domniei sale de teroare, el a prins sufletul lui Senna și Lucian a urmărit Thresh ani de zile pentru a-și salva soția. Sadicul Thresh s-a bucurat de fiecare minut al urmăririi și, deși a sfârșit prin a pierde sufletul lui Senna într-o confruntare cu Lucian, el totuși savurează cruzimea pe care o poate provoca oricui dorește, fără nici o amenințare de repercusiune. El își continuă lucrarea întunecată ori de câte ori merge și este o adevărată amenințare pentru întreaga omenire, la fel ca toți ceații.

Sursa: estnn.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate