Sari la conținut

[STIRI CS:GO] CS:GO: MOD NOU NECLASIFICAT ȘI MODIFICĂRI ALE CONTURILOR NON-PRIME


Wicks

Postări Recomandate

3vL6j1K.jpg

Dezvoltatorii au introdus un nou mod Unranked în joc. Jucătorii noi care joacă modurile de joc Competitive, Wingman și Danger Zone se vor potrivi unul cu celălalt folosind abilități, dar nu vor dobândi niciun grup de abilități. Aceste meciuri vor fi, în esență, nerangate. Membrii Prime vor putea, de asemenea, să joace meciuri neclasificate.
MODIFICĂRI LA NON-PRIME
Până acum, conturile noi care jucau Counterstrike: Global Offensive aveau acces la statutul Prime după o anumită perioadă de timp de joc. Cu toate acestea, odată cu
actualizarea recentă, Valve a restricționat XP, Ranks, Drops și Skill Group. Numai membrii Prime vor primi aceste funcții.
Decizia lui Valve de a face aceste schimbări importante nu este o surpriză, având în vedere experiența actuală a jucătorului, în special pe serverele oficiale ale companiei. Valve a făcut jocul liber să joace acum peste trei ani. Cu toate acestea, inclusiv jucătorii mai noi care obțin statutul Prime doar pe baza timpului de joc a
deteriorat calitatea meciurilor. Conversia CS: GO de la un joc plătit la unul gratuit și-a inundat acum serverele cu hackeri și conturi smurf. Acest lucru a făcut jocul mult mai dificil pentru mulți.

Sursa: estnn.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate