Sari la conținut

[STIRI VALORANT] » VALORANT SĂRBĂTOREȘTE ANIVERSAREA PRIMULUI AN CU RECOMPENSE UNICE PENTRU JUCĂTORI


Wicks

Postări Recomandate

9R1AXCM.png

Valorant dă cadouri gratuite și găzduiește noi evenimente pentru ca jucătorii să sărbătorească prima sa aniversare.
În urmă cu un an, Valorant a fost lansat și a făcut istorie în scena FPS. Deja își face reputația ca unul dintre cele mai competitive jocuri FPS din industria jocurilor video. În plus, scena esports a crescut în continuă expansiune succes VCT Islanda, chiar în mijlocul pandemiei.

Lansarea unui joc în timpul pandemiei și păstrarea interesului actual al jucătorilor nu este un efort ușor, dar Riot Games și-a executat planurile cu brio. Jocul a avut multe adăugiri de agenți noi, cu noi hărți, actualizări ale echilibrului făcându-și apariția în joc. Dezvoltatorii au făcut într-adevăr o bază excelentă pentru o înflorire îndelungată și va fi interesant să vedem calea titlului în următorii câțiva ani.
Cu toate acestea, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără încurajarea activă a fanilor și a jucătorilor față de joc. Prin urmare, dezvoltatorii s-au asigurat că vor recompensa jucătorii pentru loialitatea și dragostea lor. Ca atare, Valorant va sărbători prima aniversare alături de fani printr-o serie de cadouri gratuite și noi evenimente unice!
2. Restituie pachetul: Ai vrut un anumit produs cosmetic, dar nu ai putut pune mâna pe el niciodată? Nu-ți face griji!
Dezvoltatorii vor introduce un sondaj comunitar începând de astăzi până pe 7 iunie pentru a alege armele pe care doriți să le reveniți în magazin.
Alegerile populare vor fi dezvăluite pe 16 iunie, iar jucătorii vor putea cumpăra pachetul în perioada 22 iunie - 8 iulie.

Cea mai mare parte a banilor (50% pentru produse cosmetice, 100% pentru accesorii) cheltuiți pentru acest pachet vor fi alocați și fondului de impact social Riot Games.
3. Cărți de jucător: Setul special de cărți de jucător YR1 este împărțit în trei episoade. Iată cum să le obțineți pe toate:
EP1 (9 iunie) - Jucătorii pot obține această carte de jucător într-o picătură!
EP2 (14 iunie) - Această carte de jucător ar putea fi obținută prin YR1 Prime Gaming Drop special.
EP3- Jucătorii pot obține această carte de jucător prin Pass-ul YR1 gratuit.

4. Comunitatea Battle Battle: Jucătorii din fiecare regiune vor putea vota pentru spray-uri speciale, Gun Buddies și titluri care să le reprezinte regiunea. Acesta va fi revizuit de dezvoltatori și vor veni la Battlepass alimentat de comunitate în episodul 4. Mai mult, votul se va face la nivel local începând cu 13 iunie.
6. Pass eveniment YR1: Ce zici de un Event Pass gratuit pentru toată lumea?
Abonamentul la șapte nivele YR1 va avea loc pe 22 iunie. Acesta va aduce Cardul de jucător Episodul 3, un Gun Buddy și mai multe obiecte. Jucătorii vor trebui să joace Valorant, să câștige XP și să deblocheze noi recompense!

7. Boost Squad: În perioada 22 iunie - 26 iulie, jucătorii vor fi recompensați cu un spor XP pentru că se joacă cu prietenii lor. Prin urmare, jocul cu unul sau mai mulți prieteni va spori efectul creșterii XP pentru echipă și va face mai ușoară măcinarea în joc pentru toată lumea!

Sursa: estnn.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate