Sari la conținut

[STIRI CS:GO] CS: GO: MOUSESPORTS TRUMP NIP VA CÂȘTIGA FLASHPOINT 3


Wicks

Postări Recomandate

GtWeiN2.jpg

Mousesports îl învinge pe Ninjas în Pijamale 2-1 pentru a revendica Flashpoint 3 titlu. Echipa a avut o cursă perfectă în turneu, unde a câștigat o listă curată împotriva majorității echipelor.

A fost o surpriză pentru mulți, deoarece organizația germană a dominat complet jocurile și a devenit calul întunecat al evenimentului European Regional Major Ranking (RMR). După ce și-au făcut buldozerul împotriva G2, NiP a fost ultimul obstacol pe care sporturile de la soare l-au traversat confortabil.

NiP a avut un început solid al meciurilor lor în meciul Overpass, unde au fost 10-5 la conducere după prima repriză și au terminat meciul cu victoria 16-13

Al doilea meci pe Nuke s-a pronunțat în favoarea sporturilor de șoricel, deoarece au luat prima repriză pe partea T 9-6 și au sigilat jocul cu un scor final de 16-6. Christopher „dexter” Nong și David „înghețat” Čerňanský fiind jucătorii cheie în meci.

Meciul final și decisiv al evenimentului de pe Inferno a văzut sporturile de soare dominând jocul cu Robin „ropz” Kool creând un punct culminant în majoritatea rundelor. Prima repriză s-a încheiat cu un scor de 10-5, care a favorizat doar sporturile de mână, împingându-i spre o victorie cu 16-9.

Mousesports a câștigat 17,000 USD ca parte a premiului în bani cu 1600 de puncte RMR. Al doilea Ninjas în pijamale, care a jucat excepțional de bine în cadrul evenimentului, a câștigat 10,000 USD și 1500 de puncte RMR.

Pușca Mousesports, Frozen, a câștigat premiul MVP pentru Flashpoint 3 și a fost grozav pe tot parcursul evenimentului. Echipa a avut un început impresionant al evenimentului de câștig RMR. În prezent, se află pe locul patru, în spatele Heroic și G2.

Sursa: estnn.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate