Sari la conținut

[STIRI VALORANT] » RIOT LANSEAZĂ TEASER PENTRU URMĂTORUL AGENT VALOROS


Wicks

Postări Recomandate

3zZCUPu.png

Ați ratat un nou agent în ultimul act? Următorul agent al lui Valorant cade pe Patch 3.0!
Valorant abia a ieșit de un an și există o mulțime de agenți de jucat. Acești agenți au abilități diferite care intră sub Sentinel, Controller, Dualist și multe altele, pentru a clasifica agenții și pentru a le permite jucătorilor să distingă mai ușor un agent de ceilalți agenți din joc.

La eliberarea globală, Valorant avea în total unsprezece agenți, inclusiv eliberarea lui Reyna. După lansarea unui agent pentru fiecare act, jocul are acum un număr de 15 agenți, iar dezvoltatorii nu vor să încetinească ritmul. În recenta stare a agenților, producătorul de personaje Riot Games, John Goscicki, a aruncat o lumină asupra celui de-al 16-lea agent care vine la joc.
Dezvoltatorii au reflectat că cel mai nou act nu a avut niciun agent nou introdus în joc; în schimb, introducerea Breeze a fost de cea mai mare importanță pentru ei. Prin urmare, Riot acordă mai multă calitate calității decât cantității, sperând să îmbunătățească calitatea vieții jocului. După ce a declarat acest lucru, Riot Games a confirmat că al 16-lea agent va veni cu patch-ul 3.0, aducându-ne la următorul act.

Riot Games a informat comunitatea că va oferi unele abilități care ar trebui să se simtă familiare jucătorilor care au jucat jocuri FPS tradiționale precum Counter-Strike sau Overwatch. Prin urmare, abilități precum o grenadă de fum / asomare pentru a scăpa de situații dificile sau Molotov ar putea fi ceva care poate deveni o parte a jocului. Mai mult, Overwatch are multe abilități pe care Riot le poate încorpora în Valorant cu un pic de răsucire a jocului în sine.
În plus, Rioter a menționat, de asemenea, că agentul ar folosi utilitatea pentru a crea momente care îi vor forța pe jucători să se bazeze pe jocul de armă. Prin urmare, ar putea fi similar cu abilitățile Overwatch Sombra, unde ea poate întrerupe sau dezactiva momentan abilitățile unui anumit agent. Dacă acesta este cazul, atunci este, fără îndoială, un pas în direcția corectă, deoarece eliberarea de agenți explozivi precum Raze a ridicat o mulțime de sprâncene, în cazul în care jocul de armă precis nu a fost singurul factor de luat în considerare într-un joc de tragere tactică.

Mai târziu în postare, Rioterul nu mai dezvăluie informații despre viitorul agent; în schimb, menționează că tastatura lor nu funcționa pentru a elimina detaliile. Într-un mod tipic al Riotului, aceasta ar putea fi o altă prezentare a faptului că agentul ar putea avea capacitatea de a dezactiva abilitățile din Valorant. Orice aduce cel mai nou agent la masă, ar trebui să se dovedească foarte bun pentru jucătorii cu un obiectiv precis și ar putea deveni o alegere prioritară în meciurile competitive.

Sursa: estnn.ro
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate