Sari la conținut

[NEWS] VIDEO. Ultimul mesaj al unui tată palestinian către fiicele sale, înainte de a fi ucis de o bombă israeliană


akTeN

Postări Recomandate

Ultimul mesaj al unui tată palestinian către fiicele sale, înainte de a fi ucis de o bombă israeliană

MCZoPTQ0MCZoYXNoPWM0ZjZhMzFlZjEyNTk0NTAx

Un tată care încerca să-și liniștească fiicele în toiul bombardamentelor israeliene a devenit victimă directă a conflictului. Bărbatul locuia cu familia în Fâșia Gaza și s-a filmat în timp ce încerca să își aline copiii.

https://www.digi24.ro/embed/stiri/externe/mapamond/video-ultimul-mesaj-al-unui-tata-palestinian-catre-fiicele-sale-inainte-de-a-fi-ucis-de-o-bomba-israeliana-1534857?video=0&width=570&height=320

Publicat pe canalul de YouTube al fetelor, clipul îl arată pe palestinian cum le spune întruna fetelor că totul va fi bine. După doar câteva minute, însă, bărbatul a fost ucis de o bombă israeliană.

-Ce s-a întâmplat? Hala, aud zgomotul unui avion, să nu te sperii, în regulă? Joacă-te în continuare. E în regulă! E în regulă! Vino aici, totul e în regulă. Nu te îngrijora, Sara. O, Doamne... S-a îndepărtat. Înregistrarea de azi s-a terminat, nu mai putem continua. Ascultați! Totul e în regulă... Nu te îngrijora, e departe! Oameni buni, încheiem aici înregistrarea de azi, vă rugăm să ne iertați. Luați-vă la revedere.

sursa: digi24.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate