Sari la conținut

[STIRI VALORANT] » JUCĂTORUL VALOROS SINATRAA SUSPENDAT TIMP DE ȘASE LUNI DE REVOLTĂ DUPĂ ANCHETĂ


Wicks

Postări Recomandate

MUhg4LH.jpg

Riot îi suspendă lui Jay „Sinatraa” Won o suspendare de șase luni în urma investigației privind pretențiile de agresiune sexuală prezentate de fosta iubită; Cleo Hernandez.
Răscoală a lansat o declarație mai devreme astăzi cu verdictul împotriva fostului jucător de la Sentinels, afirmând că a încălcat regula 8.1 a Politicii valorice globale de concurență; „Eșecul de a coopera pe deplin cu investigația Operatorului Turneului”. Suspendarea competitivă de șase luni a Sinatraa îl împiedică să concureze în orice meciuri profesionale Valorant. Declarația lui Riot nu oferă un verdict definitiv cu privire la faptul dacă Sinatraa este sau nu vinovat de afirmațiile ridicate de Hernandez. Mai degrabă, decizia lor s-a bazat pe acțiunile lui Won.
Înainte de a ne adânci în raționamentul din spatele verdictului lui Riot, să descompunem tot ce s-a întâmplat până acum.
Acum două luni, Cleo „Cle0h” a făcut un Detalii TwitLonger câteva dintre experiențele traumatice pe care le-a avut în timp ce se întâlnea cu fostul jucător al Overwatch League și Valorant. Departamentul de sporturi al lui Valorant, Sentinels și Sinatraa s-au grăbit să-și posteze propriile răspunsuri. Dar Won a susținut că va fi „... pe deplin cooperând cu investigațiile și oferind videoclipurile audio și video complete la care Cleo a făcut referire în postarea ei”.
În timp ce ancheta nu a ajuns la o concluzie definitivă cu privire la acuzațiile care stau la baza, echipa de operațiuni competitive a avut serioase îngrijorări cu privire la conduita Sinatraa în cursul anchetei. S-a stabilit că, în cel puțin două ocazii, Sinatraa a denaturat anumite fapte, a făcut declarații false și nu a cooperat cu ancheta
într-un mod așteptat de la un jucător profesionist de sporturi VALORANT. De remarcat, angajamentul public al Sinatraa pe rețelele sociale de a furniza clipul audio și video complet la care se face referire în postarea originală nu a fost niciodată îndeplinit. Cooperarea în aceste investigații este de cea mai mare importanță, mai ales atunci când natura acuzațiilor este la fel de gravă ca agresiunea sexuală. Acest comportament nu va fi tolerat de VALORANT Esports. - Riot Games
A câștigat el însuși a răspuns declarației lui Riot. Dar lipsa de sprijin pe care Riot a primit-o de la Sinatraa în cadrul anchetei este supărătoare. De atunci au anunțat că vor face un pas înapoi și vor permite forțelor de ordine și autorităților relevante să continue ancheta; cu toate nuanțele sale.

În plus față de suspendarea de șase luni, Won este obligat să finalizeze pregătirea profesională de conduită înainte de a putea să se retragă pe scenă.

Sursa: estnn.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate