Sari la conținut

[STIRI] Apple nu mai primește iPhone-uri din Vietnam, activitățile furnizorilor fiind blocate de pandemia COVID


PYnK

Postări Recomandate

Apple-suppliers-in-Vietnam.jpeg

La fel ca multe alte business-uri din regiunea Asiei, furnizorii Apple din Vietnam au fost nevoiți să-și închidă temporar fabricile din cauza înmulțirii cazurilor de infectare COVID-19. Guvernul vietnamez a ordonat închiderea a patru parcuri industriale, rezultând închiderea uzinelor atât pentru Foxconn, cât și pentru producătorul de electronice Luxshare.

Potrivit Bloomberg:

  • Vietnam a solicitat Foxconn Technology Group și Luxshare Precision Industry Co. să-și întrerupă temporar activitatea, pe fondul unei creșteri a infectărilor Sars-cov-2 în regiunea nordică, a declarat Le Anh Duong, președintele Comitetului Popular din provincia Bac Giang.

„Ei pun în aplicare cererea noastră de a închide temporar fabrici întregi și vom trimite oficiali din domeniul sănătății pentru a-i ajuta să se reorganizeze pentru a putea relua rapid operațiunile și a împiedica răspândirea virusului în același timp”. „Sperăm să reluăm operațiunile acestor fabrici în două săptămâni pentru a limita întreruperile lanțului global de aprovizionare”

  • Luxshare și Foxconn – ambii furnizori ai Apple Inc. – au fabrici în parcurile industriale aflate în regiunea afectată, peste o treime din toate cazurile COVID-19 din Vietnam fiind raportate din provincia Bac Giang.
  • Raportul autorităților nu precizează dacă producția Apple a fost direct afectată, dar acest deznodământ pare extrem de probabil.
  • Foxconn a depus eforturi susținute pentru mutarea producției iPad și MacBook din China în Vietnam, având ca termen pentru începerea producției prima jumătate a acestui an, atingând capacitate maximă spre jumătatea anului.
  • În plus, și producția iPhone din India a fost întreruptă de răspândirea virusului Sars-cov-2, cu efecte negative ușor de anticipat asupra veniturilor Apple.

iphone-12-pro-max-family-hero-all-600x60

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate