Jump to content

[Interviu] AleXyA SuperVizor

PoSeDaTuL

Recommended Posts

Interviu.png

Bine v-am regăsit! Astăzi o avem ca invitată pe AleXyA

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Buna Seara ! Si, Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea de a te cunoaște mai bine, atât eu cât și colegii tăi 
EeMVKbz.pngAleXyA: Buna seara, multumesc si eu pentru invitatie.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Care este numele tau, câti ani ai si de unde esti?
EeMVKbz.pngAleXyA: Ma numesc Alexandra , am 32 ani si locuiesc in Tg- Jiu.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce studii ai, unde lucrezi în prezent si unde ti-ar placea sa o faci  pe viitor?
EeMVKbz.pngAleXyA: Sunt viitor psiholog , deci asta voi face pe viitor.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Cand erai mică, ce doreai să devii?
EeMVKbz.pngAleXyA: Medic veterinar, iubesc animalele  și bărbații :))

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Care este mancarea ta preferata?
EeMVKbz.pngAleXyA: Hmm. salatele cu de toate.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lunga de timp?
EeMVKbz.pngAleXyA: Mi-ar placea sa merg in Dubai si eventual sa raman acolo  .

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce jocuri îti placeau cand erai mică? (Jocurile copilariei)
EeMVKbz.pngAleXyA: Imi placea sa joc tenis de masa si Mario (serios), dar asta mai tarziu, am avut pc prin cls a 9-a, cred.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Cum te-ai descris in cateva cuvinte?
EeMVKbz.pngAleXyA: Foarte dificila, sensibila, rea.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Unde te vezi, in 10 ani?
EeMVKbz.pngAleXyA: Hmm..buna intrebare, undeva in paradis...intr-un hamac cu iubitul langa mine 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Care este motto-ul tau in viata?
EeMVKbz.pngAleXyA: Motto-ul meu : "Viata nu are subtitrare, ori o intelegi, ori nu !"

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Fiind femeie, bănuiesc că ai o frică, care este aceea?
EeMVKbz.pngAleXyA: Da, imi este frica de iubire.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Care sunt Calitatile/Defectele tale?
EeMVKbz.pngAleXyA: Calitati: cel mai bun om din lume, asa ma consider, sufletista. Defecte: Devin rea si razbunatoare cand ma deranjeaza ceva.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi? De ce?
EeMVKbz.pngAleXyA: Imi plac cele thriller si cele erotice, pt ca ambele au actiune si mister.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta?
EeMVKbz.pngAleXyA: Am contract cu leaguecs :> jumatate din timp mi-l petrec aici. Ma joc, invat, gatesc, mă plimb ,depinde de zi.

Acum incepem cu cateva intrebari legate de forumul nostru LeagueCs

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: De ce ai ales comunitatea aceasta?
EeMVKbz.pngAleXyA: Am ales aceasta comunitate pentru ca am apucat sa imi fac prieteni (si dusmani) aici , dinainte sa vin.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce parere ai despre administratia comunitatii?
EeMVKbz.pngAleXyA: Toate gradele administrative sunt ok, dar mereu este loc de mai bine, iar impreuna si cu gandirea fiecaruia vom ajunge si mai sus <3 .

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Poti enumera 5 membrii din STAFF ce iti sunt prieteni? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia?
EeMVKbz.pngAleXyA: Seize, Adr, x-Tream, Panic, Gogoasa, dar si Hotzu care nu mai face parte din staff, pe ei ii stiu dinainte sa vin aici, sper sa ma inteleg bine cu ei in continuare,imi cer scuze ca nu am enumerat mai multi,se stiu ei care 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce trebuie schimbat comunitatii? Atat Forumul cat si TS-ului?
EeMVKbz.pngAleXyA: La ts ca sa fiu sincera trebuie inlocuite unele iconite, am o problema cu asta. Momentan nu cred ca trebuie schimbat nimic la forum, poate mai multa activitate din partea unora, atat.

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii?
EeMVKbz.pngAleXyA: Sa nu mai ia decizii la nervi, valabil pentru toti membrii  In rest sa ramana la fel de ZEN :*

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ma bucur ca te-ai deschis si ai ales sa imi raspunzi sincer la toate intrebările, Si mă bucur că ai acceptat invitatia mea la acest interviu 
EeMVKbz.pngAleXyA: Si eu ma bucur, multumesc frumos ! O seara faina !

Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - AleXyA

Ce nota acordati acestui interviu?
Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un
"Like"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy