Sari la conținut

Necromunda: Hired Gun – noi secvențe din shooter-ul plasat în universul Warhammer 40,000


HearT;x

Postări Recomandate

Necromunda-Hired-Gun-Screen-3-1024x576.jpg

Publisher-ul Focus Home Interactive și echipa de la StreumOn Studio au publicat două trailere noi pentru Necromunda: Hired Gun, first person shooter-ul brutal plasat în universul Warhammer 40,000. În secvențele de mai jos puteți admira gameplay-ul din Necromunda: Hired Gun în toată gloria sa, cu numeroase schimburi de focuri spectaculoase, arme și inamici fioroși, dar și un cyber-câine gata să-și dea viața pentru a te apăra.

Vânător de recompense într-un viitor brutal

Producătorii de la StreumOn Studio, studioul din spatele jocului Space Hulk: Deathwing, au gândit Necromunda drept un shooter rapid și visceral, în care veți avea numeroase opțiuni de a aborda inamicii: fugitul pe pereți, săritura dublă sau utilizarea grappling hook-ului pentru navigarea rapidă, pentru dezarmarea adversarilor sau pentru ocolirea acestora.

De asemenea, numeroase caracteristici ale protagonistului, de la creierul acestuia și până la picioare sale, vor putea primi diferite upgrade-uri, achiziționate cu banii câștigați de pe urma contractelor îndeplinite.

Nu în ultimul rând, în Necromunda: Hired Gun veți beneficia de un ajutor de nădejde: câinele cyber-mastiff, jumătate animal, jumătate robot, gata să îndeplinească fiecare comandă. Patrupedul va putea să vă avertizeze în legătura cu prezența inamicilor și va putea chiar să-i ucidă imediat prin mușcături la nivelul gâtului. Câinele va beneficia, la rândul său, de propriile upgrade-uri.

Necromunda: Hired Gun va fi lansat pe 1 iunie 2021, în versiuni digitale pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC. În plus, pe 30 iunie 2021 își vor face apariția și exemplarele fizice ale jocului, pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și Xbox One.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate