Sari la conținut

[STIRI VALORANT] » VALORANT MOBILE ÎN CURS DE DEZVOLTARE, DEOARECE JOCURILE RIOT ANALIZEAZĂ FEZABILITATEA PIEȚEI


Wicks

Postări Recomandate

as8vOu6.png

Se pare că am putea vedea Valorant îndreptându-se spre mobil în viitor, Riot Games examinând piața pentru a vedea dacă este un produs viabil.
Deocamdată, cel puțin, se pare că Riot lucrează pe piețele în care ar merge bine jocul, IGN India fiind cea care a găsit povestea, ar sugera că India este o piață de primă importanță pentru joc. Acest lucru ar fi verificat, având în vedere succesul PUBG mobile, care și-a luat o viață proprie în regiune ca produs mobil.

Cu peste 15 milioane de jucători care joacă PUBG mobile, nu este de mirare că Valorant caută o cale în acea piață. Acest lucru, în ciuda faptului că jocul nu are o lansare oficială în regiune, jucătorii trebuind să utilizeze VPN-uri pentru a accesa serverele.
Pe măsură ce lucrurile stau, nu avem decât speculații, deși E3 2021 ar putea fi prima noastră privire reală asupra jocului, dacă se vor crede zvonuri. Playerign de renume, PlayerIGN, a lansat recent un videoclip care prezintă recent o serie de scurgeri noi, unde menționează Valorant Mobile (4:23).
MAI MULȚI TRĂGĂTORI DEVIN MOBILI
Cu siguranță nici nu este singurul shooter mare care caută să se îndrepte spre mobil. EA încearcă să aducă Apex Legends pe mobil în viitorul apropiat. EA nu a dezvăluit încă o dată de lansare, cu toate acestea, știm că va scădea undeva în 2021.
Cu toate acestea, prima lansare beta va începe în curând, Filipine și India fiind primele care vor pune mâna pe joc. După cum s-a menționat mai devreme, India și-a arătat apetitul pentru shootere mobile, iar Filipine au primit și shootere mobile.
Este foarte clar că boom-ul de jocuri mobile este aici pentru a rămâne. Având în vedere că telefoanele mobile și tabletele devin mai puternice până la an și conexiunile WIFI / celulare la nivel global sunt mai capabile ca niciodată să joace jocuri multiplayer, este puțin probabil ca această tendință să dispară în curând.

Sursa: estnn.com

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate