Sari la conținut

[STIRI LEAGUE OF LEGENDS] » LOL: MSI 2021 ETAPA GRUPULUI - RECAPITULARE ÎN ZIUA A TREIA


Wicks

Postări Recomandate

4w4LuGO.jpg


În urma unei Ziua a doua care nu a văzut absolut nici o supărare și, cu siguranță, nu Cloud9 a pierdut în fața unei regiuni Wildcard, ziua a treia ar fi cu siguranță o altă zi calmă a LoL competitiv. Evident, acesta este MSI, deci a fost orice, în afară de calm, dar nu am avea altfel.
Sărind în joc ca învingători așteptați, RNG nu a pierdut niciun timp urcând pe tablă, deoarece au preluat un prim sânge de trei minute, iar UOL a avut totul de jucat. A doua și a treia ucidere urmează la scurt timp după ce RNG a avansat cu 2k înainte. Dacă ați crezut că jocul începe încet, o altă luptă de echipă izbucnește și vede că UOL a intrat în cele din urmă pe tablă. Deși a fost cu prețul a încă două ucideri. Se părea că de fiecare dată când UOL primea ceva, RNG era acolo pentru a revendica ceva pentru ei înșiși. În ciuda eforturilor depuse de ei, a fost un pas înainte, doi pași înapoi.

Fără acțiune timp de aproximativ trei minute și jocul apropiindu-se de marca de 15 minute, RNG a început în cele din urmă să încetinească, în timp ce treceau la puțin peste 8k înainte. Din nou, UOL încerca să facă piese pentru a se întoarce în serie, dar RNG a fost întotdeauna gata. Pe măsură ce ceasul a lovit 20 de minute, avantajul pentru RNG s-a mutat la 10k, deoarece UOL a rămas fără opțiuni.
În cele din urmă, RNG a susținut că baronul și baza UOL au început să se prăbușească. În ciuda celor mai bune încercări ale lor, UOL nu a reușit să facă nimic pentru a opri căderea inhibitorilor de pe banda de mijloc și de pe banda de jos. După o resetare, RNG s-a mutat în partea de sus, iar restul a fost istoric. RNG a luat jocul și s-a
mutat la 4-0 în grupa lor, în timp ce căutau să-și asigure un loc Knockout.
Statistici rapide:
Timpul: 24: 56
Ucide: 24-7
Turrete: 10-2
Aur: 53.5k - 39.5k
Dragonii: 3-0
Baroni: 1-0

Acesta a fost un meci critic pentru soarta acestui grup. Pentru a da startul lucrurilor, UOL a preluat primul sânge, compensând rapid rezultatul slab împotriva RNG. În timp ce un început minunat, nu a durat, deoarece PGG a primit o ucidere înapoi înainte ca o bandă de mijloc 2v2 să-și meargă drumul, ceea ce i-a mutat în frunte. Apoi, este un 5v5 timpuriu în jurul Rift Herald. PGG a revendicat Rift-ul și UOL căuta să scape, a greșit îngrozitor. PGG a dat jos patru membri când au început să creeze un decalaj aproape insurmontabil.
Următorul 5v5 merge exact ca primul. PGG a făcut o declarație masivă despre Rift, în timp ce căutau să-și păstreze speranțele în playoff. Au preluat un baron liber pe capătul acestuia, în timp ce au preluat controlul meciului. UOL a început să pară complet cheltuit în meci, în ciuda faptului că a rămas cu doar 3k în urmă. Lăsând să cadă uciderile cu fiecare ocazie, se părea că ar fi nevoie de o creștere masivă pentru ca UOL să schimbe valul.
Îndrăgostiți de o victorie supărată împotriva lui C9 ieri, DFM a început la vis în meciul de astăzi, luând un prim sânge masiv pe banda de sus de pe Khan, care a fost prins fiind lacom fără Flash. DFM a încercat să facă același lucru din nou pe banda de jos, dar s-au extins și au predat două ucideri gratuite lui DK. DFM a decis că nu le place să piardă această serie. Khan a continuat să fie ținta pentru DFM, chiar oferind o ucidere solo, provocând decalajul din banda de sus să crească în continuare.
Înaintând, DFM pur și simplu nu a renunțat niciodată. După încă mai multe împingeri de-a lungul hărții, au reușit să ia un amator baron masiv, în timp ce se uită să devină supărat. Ulterior, DFM a obținut încă o singură ucidere solo, iar avantajul lor de aur a crescut la 4k împotriva campionilor mondiali în exercițiu. În timp ce DK a scos un drake, DFM sa mutat pentru a-l asigura pe al doilea baron al jocului. A început prost pentru DFM și s-a încheiat la fel de prost. Au luat jos doi membri ai DK, dar au pierdut trei ca răspuns, deoarece scalarea DAM a început să-i întoarcă înapoi în acest meci.
DFM nu a vrut să aștepte ca scalarea DK să devină un factor după o luptă strânsă cu Baronul. Așadar, DFM a pătruns pe banda de mijloc și a găsit o alegere masivă pe Canyon. Cu aceasta, DFM a dat jos inhibitorii benzii mijlocii și superioare, dar a pierdut un membru și a decis să se desprindă. În acest moment, plumbul de aur era inutil și totul se rezuma la faptul dacă DFM le-ar putea ține nervii sau nu. Pe măsură ce jocul s-a liniștit puțin, DFM a luat al treilea drake, iar cu Inhibitor reapărut, am intrat în calm înainte de furtună.
Conducând până la punctul culminant, DFM s-a împins în banda bot, dar au extins și au pierdut totul. Lupta de echipă care a urmat a dus la patru membri pierduți
pentru DFM, în timp ce DK a contracarat și a aruncat membrii pe banda de mijloc. DFM nu a putut repeta la timp și DK a aruncat Nexusul reprezentantului LJL, trecând la 3-0 în grupă.

Sursa: estnn.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate