Sari la conținut

[NEWS] În ce ţară se va prăbuși racheta chinezească, potrivit ultimelor calcule


PYnK

Postări Recomandate

62188634.jpg62188661.jpg

Rămășițele celei mai mari rachete chinezești urmează să reintre în atmosferă în prima parte a zilei de duminică, potrivit unui centru de cercetare spațială ce este finanțat de guvernul Statelor Unite, transmite Reuters.

UPDATE 13:20 : Potrivit estimărilor făcute de experţi militari americani citaţi de CNN, resturile rachetei vor cădea în Asia centrală, mai precis în Turkmenistan.

Racheta Long March 5B a fost lansată pe 29 aprilie de la baza aerospațială din Wenchang, aceasta transportând modulul Tianhe care va deveni spațiul de locuit al viitoarei spații stațiale a Chinei. Publicația China Global Times controlată de guvernul chinez a scris că racheta Long March 5B se va prăbuși probabil în apele internaționale. Ultimele calcule ale Aerospace Corporation arată că racheta va reintra în atmosferă duminică, ora 07.19 (ora României) plus minus 8 ore.

Potrivit ”predicției în cunoștință de cauză”, punctul de reintrare ar fi în apropierea insulei nordice a Noii Zeelande, dar acesta totuși poate fi și pe câteva rute ce acoperă o mare parte de glob.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate