Sari la conținut

[Stiri League Of Legends] » CELE MAI NOI SERII WEB DIN ARCADE ALE LEAGUE OF LEGENDS LANSEAZĂ UN NOU TRAILER


Wicks

Postări Recomandate

5lWjgnu.png

Mult așteptatul serial de televiziune animat „Arcane” din universul Runeterra vine în această toamnă pe Netflix. Astăzi, fanii au văzut pe străzile din Piltover și Zaun.
Riot Games a anunțat inițial webseria Arcane la evenimentul de 10 ani. În timpul ei, au prezentat un teaser al lucrării și au trimis cea mai mare parte a fanilor într-o frenezie. Emisiunea TV a fost inițial programată pentru lansarea în 2020. Cu toate acestea, pandemia a întârziat-o și mai mult. Odată cu prezentarea celui mai nou
trailer, se pare că spectacolul a devenit aur și va fi lansat anul acesta.
Nu este un secret că, în ciuda faptului că este o companie de jocuri, Riot Games a produs una dintre cele mai bune cinematografii din universul League of Legends. Fanii au fost pe moarte pentru a auzi mai multe de la webseries și pentru a afla despre nuanțele mici care au fost adesea ratate de tradiția generală a jocului. Campionii despre care se confirmă că vor fi văzuți în serie sunt Jinx și Vi. Împreună cu adăugirile lui Caitlyn și Warwick.
Fanii se pot aștepta la o serie web plină de acțiune, cu o serie de informații despre lore în joc, care creează o legătură puternică cu jucătorii. Jocurile Riot au una dintre cele mai profunde tradiții din League of Legends. Această serie web ar putea fi cea mai bună formă de povestire pe care jucătorii au dorit să o experimenteze foarte mult timp.

Sursa: estnn.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate