Sari la conținut

[Champion Skills] Tahm Kench


Postări Recomandate

TahmKench_0.jpg

REGELE RÂURILOR
TAHM KENCH

Cunoscut sub multe nume de-a lungul istoriei, demonul Tahm Kench străbate canalele Runeterrei, hrănindu-și apetitul insațiabil cu suferința celorlalți. Deși poate părea deosebit de șarmant și plin de el, rătăcește prin tărâmul fizic ca un vagabond în căutarea unei victime fără apărare. Cu limba lui enormă, poate ameți un războinic îmbrăcat în armură de la zece pași, iar burdihanul lui e un abis din care e aproape imposibil să te mai întorci.

 

ABILITĂȚI

GUST DOBÂNDIT - Pasiva
La fiecare atac sau abilitate, Tahm Kench se folosește de greutatea corpului său masiv pentru a provoca daune suplimentare în funcție de viața sa totală. Când îi provoacă daune unui campion inamic, îi aplică cumuluri de ''Gust dobândit''. La trei cumuluri, îl poate ''Devora''.

Q - LIMBĂ LACOMĂ
Tahm Kench își proiectează limba, provocându-i daune primei unități lovite și încetinind-o. Această abilitate va ameți ținta după, dacă aceasta are trei cumuluri de ''Gust dobândit''.

W - DEVORARE
Tahm Kench devorează o țintă, scăzându-i un procent din viața maximă sub formă de daune magice. Poate scuipa minionii și monștrii pe care-i devorează (lovitură de îndemânare), provocând daune magice la impact, într-o zonă AoE.

E - OBRAZ GROS
Tahm Kench transformă daunele primite în viață cenușie. Când viața cenușie scade, Tahm Kench se vindecă cu un procent din totalul ei. Atunci când este activată, abilitatea transformă toată viața cenușie într-un scut.

R - SEJUR ABISAL
Tahm Kench se poate teleporta pe hartă împreună cu un aliat (dacă acesta dorește).

 

 

 

 

Sursa: eune.leagueoflegends.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate