Sari la conținut

[Stiri League Of Legends] » BWIPO ȘI SELFMADE SE ZVONESC CĂ VOR RESPINGE REÎNNOIREA CONTRACTULUI FNATIC


Wicks

Postări Recomandate

5h85GZ3.jpg

Dacă nu reușiți să faceți MSI, renunțați la Playoff-uri devreme, și performanța urâtă în Split de primăvară nu a fost destul de proastă, se pare că Fnatic s-ar putea lupta să-și mențină jucătorii stele.
Dacă zvonurile sunt adevărate prin intermediul lui Espormaníacos, Fnatic s-ar putea îndrepta spre un sezon 2022 cu Babriél „Bwipo” Rau și jungler Oskar „Selfmade”
Boderek. Cu doar șase luni rămase pentru tranzacțiile actuale, se pare că Fnatic se află într-o situație lipicioasă. Nu știm dacă vreunul dintre jucători caută să meargă mai departe. Sau dacă doresc pur și simplu mai multe stimulente pentru a rămâne în jur. La sfârșitul zilei, Bwipo și Selfmade sunt perspective puternice în regiune. Selfmade, în special, este probabil cea mai strălucitoare stea din actuala listă Fnatic.
În 2021, Fnatic a adăugat mid laner Yasin "Nisqy" Dinçer și ADC Elias „Supărat” Lipp. A sustine Zdravets „Hylissang” Iliev Galabov a semnat o prelungire până la sfârșitul anului 2021, dacă el nu reușește să semneze din nou, atunci Fnatic ar putea vedea sau avea nevoie de o revizie imensă.
Este clar că Fnatic nu a avut o perioadă foarte bună de lucruri în 2021. Deficiențele menționate mai sus în primăvară au văzut echipa renunțând la lista „top tier” din Europa. Acest lucru nu este ajutat de faptul că Marea Finală a văzut două noi echipe în competiție în Rogue și MAD Lions.

Adevărat, Bwipo și Selfmade sunt înlocuibile. Dacă ambii au spus clar că nu vor semna din nou atunci Fnatic are cel puțin șase luni pentru a încerca să facă ceva în acest sens. Alternativ, Fnatic ar putea căuta să descarce perechea mai devreme și să o reconstruiască acum. Cine ar construi în jur este probabil problema pentru fani, fără ca un jucător (în afara Selfmade) să iasă în evidență. O astfel de reconstruire a unei organizații iconice este întotdeauna grea. Adevărata întrebare este, ar fi Fnatic dispus să sacrifice succesul pe termen scurt dacă ar însemna o revenire pe termen lung la formă

Sursa: cstnn.com

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate