Sari la conținut

[STIRI VALORANT] » PATCH-UL VALORANT 2.08 ADUCE O NOUĂ BRIZĂ A HĂRȚII, BATTLE PASS, ANTRENOR SPECTATOR


Wicks

Postări Recomandate

BkeZeg6.jpg

Valorant ultimul patch, 2.08, deschide actul 3 cu un nou Battlepass, o nouă hartă tropicală și câteva remedieri minore de erori.
Actul trei este în sfârșit aici și, odată cu acesta, jucătorii fac o excursie la o destinație tropicală pentru a începe vara. Breeze este o hartă din Caraibe cu obiective
deschise la scară largă și mai multe linii de vedere pe distanțe lungi decât orice altă hartă. Să joci o nouă hartă atunci când se lansează pentru prima dată poate fi stresant, așa că Riot a stabilit Breeze ca hartă principală pentru Deathmatch, Spike Rush și Escalation. Există, de asemenea, o coadă de două săptămâni pentru meciurile Unrated Breeze, oferind mai multe oportunități de a încerca oaza fără a crea un joc personalizat.
În ceea ce privește eports-ul Valorant, sloturile pentru antrenori au fost adăugate la jocurile personalizate în modul turneu, după unele controverse din timpul VCT Challengers 1. Antrenorii sunt blocați doar pentru a-și vedea echipele respective și nu pot face ping sau folosi chat-ul vocal din joc. Antrenorii pot, de asemenea, întrerupe jocul dacă este necesar, iar acesta este un pas către crearea unui ecosistem competitiv raționalizat.
Ultimele modificări ale patch-ului sunt remedieri de erori pentru Killjoy, Brimstone și Viper. Pictogramele Killjoy's Turret și Alarm Bot nu vor mai dispărea atunci când
sunt dezactivate. Fumurile Astra și Brimstone nu vor bloca blițurile atunci când vă aflați parțial în interiorul lor. Viper’s Toxic Screen a avut o eroare la Bind cu teleporturile care a fost remediată, iar distanța de preluare Poison Cloud a fost mărită la 400 intenționată în loc de 200.

Sursa: estnn.ro

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate