Sari la conținut

VALORANT: VCT CHALLENGERS SERIES ETAPA 2 - RECAPITULARE


DuH™

Postări Recomandate

valvctnarcapft-800x450.jpg

Parantezul deschis al VCT Challengers Series Etapa 2 din America de Nord a fost masacru și a redus la patru echipe.

 

Există întotdeauna potențialul de supărări în Valorantul profesional, în principal datorită naturii haotice a jocului. Totul, de la pulverizarea armelor RNG la poziționare, poate însemna diferența dintre victorie și înfrângere. Doar patru echipe s-au calificat la Evenimentul principal al etapei VCT Challengers, dar se vor alătura acestora patru echipe din etapa 2. Mai jos sunt rezultatele parantezelor din optimi care au stabilit cine va trece mai departe.

 

REZULTATELE RUNDEI 16

valvctr16results-315x450.png

 

Alăturarea Sentinels, NRG Esports, T1 și TSM la Main Event sunt Cloud9 Blue, Andbox, Immortals și Built By Gamers. Majoritatea numelor de pe această listă nu sunt echipe pe care le-ați considera ca fiind cele mai bune din America de Nord. Unele echipe precum Cloud9 Blue, Andbox și T1 au avut un succes mediocru de la lansarea Valorant și debutul lor competitiv. În niciun caz nu era de așteptat ca aceste echipe să ajungă până aici, dar și-au câștigat locul pe bună dreptate.

Două echipe din acest weekend au strălucit și au avut în cele din urmă un impact când a contat. T1 și TSM au rămas în pământ de când Challenger 1. TSM a ajuns în optimile de finală în Challenger 16, la doar un meci distanță de calificarea la evenimentul principal. Din păcate, au pierdut cu Immortals 1-2 în ceea ce a fost una dintre seriile lor mai aspre '. TSM primește o revanșă în runda de sferturi de deschidere joi, iar reputația lor este pe linie. Pe de altă parte, T0 nu a fost considerată o echipă de top de câteva luni, similar cu Cloud1 Blue. First Strike a fost ultima dată când oricare dintre aceste echipe s-a numărat printre sentinele, Clanul FaZe și 9 de hoți.

 

Sursa Estnn

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate