Sari la conținut

Cum arată viitorul muncii în viziunea Microsoft și de ce-și cheamă angajații la birou, în ciuda pandemiei


Wicks

Postări Recomandate

k8XgLBE.jpg

Microsoft a fost printre primele companiei care și-au încurajat angajații să muncească de acasă. Totuși, forțează un sistem hibrid.
Microsoft e una dintre cele mai mari companii ale lumii. A experimentat mai multe soluții neconvenționale în piața muncii, testând chiar programul de lucru de 4 zile pe săptămână. Cum era normal, odată cu pandemia, și-a lăsat angajații să lucreze de acasă.
A anunțat că-și redeschide parțial sediile de birouri din Redmond și Seattle, sediile principale ale companiei, la sfârșitul acestei luni. Se întâmplă pe 29 martie, dar lasă loc de câteva abordări extrem de flexibile.

vxu3AQ5.png

Microsoft își cheamă angajații și la birou
Microsoft nu vede prea curând revenirea la birou, în contextul pandemiei, dar își dorește să nu lase birourile goale. Așa că insistă pentru un sistem hibrid. Iar viitorul va fi numai în direcția asta
Microsoft vrea să-și redeschidă cele două sedii de birouri pe 29 martie, dar insistă că e vorba de o reluare parțială a activității. 20% dintre angajații companiei s-au întors deja la muncă într-un sistem adaptat crizei sanitare pe care o traversăm.

Compania fondată de Bill Gates spune că-și va ajusta politicile în funcție de deciziile luate de autoritățile din fiecare țară în care are sedii de birouri. 

Vaccination Credential Initiative (VIC) e o coaliție formată din companii mari, organizații de sănătate și organizații nonprofit, inclusiv Microsoft, Oracle, Salesforce, Cerner, Epic Systems și Clinica Mayo, care a anunțat că lucrează împreună pentru a crea un pașaport digital de vaccinare.
Pe lângă direcția propriu-zisă a companiei, Microsoft și-a adaptat serviciile și-n funcție de pandemie. Caută să vină, împreună cu Oracle, cu soluții digitale de gestionare a situațiilor în care măsurile se relaxează. Cele două companii și-au dat mâna pentru a crea ”pașapoarte de vaccinare”, astfel încât oamenii să poată dovedi că au fost imunizați.

Sursa:  https://playtech.ro/2021/cum-arata-viitorul-muncii-in-viziunea-microsoft-si-de-ce-si-cheama-angajatii-la-birou/

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate