Sari la conținut

[Stiri IT] iOS 14.5 este salvarea celor care nu vor să-și cumpere câte un iPhone la fiecare update


tiganu.

Postări Recomandate

iOS-14.5-update.png

 

Există o tradiție a iPhone-urilor. Cu cât update-urile sunt mai frecvente și mai importane, cu atât scad șansele ca modelul mai bătrânel să primească în continuare suport. Iar asta este destul de frustrant pentru mulți utilizatori. Ai un model mai vechi de care ești nedespărțit? Hopa, ia uite, o notificare legată de actualizarea de soft. Boom! Scoate banii și ia-ți un iPhone 11, poate chiar un 13 cu stocare de 1TB, că fosila asta a ta deja intră în moarte clinică.

Recunosc, am dramatizat cam mult, dar dacă v-ați confruntat vreodată cu o situație asemănătoare, atunci iOS 14.5 este versiunea-minune, care va prelungi durata de viață a modelelor mai vechi de iPhone și pe cea a modelelor actuale, în așteptarea viitoarelor flagship-uri. Update-ul în sine oferă o setare simplă, dar eficientă, care are legătură cu relație dintre update-urile de securitate și cele firmware.

Bine, dar care-i treaba cu iOS 14.5?

iOS 14.5 împarte aceste două tipuri de update-uri în două entități separate, cu posibilitatea de a actualiza doar ceea ce dorești. Asta înseamnă că iPhone-urile mai vechi vor putea beneficia de un update pentru securitate, fără a forța și introducerea unei actualizări firmware care are șanse să nu fie compatibilă cu modelul respectiv. De exemplu, iOS 14 poate suporta antichități care datează din 2015, adică iPhone 6. Și aici se oprește. Pe de altă parte, actualizările de soft pentru telefoanele mai vechi nu sunt chiar atât de avantajoase pentru dezvoltatori, dar muritorii de rând s-ar bucura să afle că nu trebuie să-și înlocuiască atât de des – adică o dată la patru ani –  iPhone-ul.

 

sursa: zonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate