Sari la conținut

Adrian Nartea din Vlad, tătic a doua oară. Primele imagini cu fiicele sale


beto

Postări Recomandate

Adrian-Nartea-joaca-rolul-lui-Vlad-Pop-i

Adrian Nartea din Vlad este cel mai fericit bărbat de pe planetă. Soția lui, fostul model Alina Ferinceac, a născut a doua oară, iar actorul nu mai poate de fericire. Cum arată familia completă a protagonistului celui mai urmărit serial de la PRO TV. Imaginile cu bebelușa Petra sunt emoționante.

Adrian Nartea din Vlad, tătic a doua oară

Adrian Nartea, chipeșul protagonist din serialul Vlad de pe PRO TV, are toate motivele din lume să fie fericit. Este celebru, îndrăgit de public și unul dintre cei mai curtați bărbați din România, deși are o căsnicie fericită alături de fostul model Alina Ferinceac. Fericirea lor este completată de Mara, fetița lor de numai patru anișori și bebelușa Petra, cel mai nou membru al familiei. Actorul din Vlad nu s-a putut abține și a dorit să împărtășească fericirea sa cu toți prietenii săi virtuali.

Astfel, Adrian Nartea a publicat câteva fotografii emoționante cu fiica lui cea mică. Tăticul bebelușei pare extrem de fericit și emoționat ținându-și fiica în brațe. Imaginile vorbesc de la sine, iar surioara mai mare Mara este foarte protectoare cu mezina Petra.

„A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multa iubire și zâmbete, chiar si atunci când plângem.
Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm, #Mami, #Mara, #Tati și #Brioche!”, a scris Adrian Nartea pe pagina lui de Instagram.

Adi Nartea, misteriorul actor care frânge inimi

Odată cu primirea rolului protagonistului din serialul Vlad, Adrian Nartea a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din România. Cu toate acestea, interpretul lui Vlad Pop/Adrian Anuței este o persoană tare discretă, căruia nu îi place să iasă foarte mult în evidență.

Sursa;www.playtechImpact.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate