Sari la conținut

BLAST PREMIER EXTINDE CALIFICĂRILE DE PRIMĂVARĂ PENTRU A INCLUDE PESTE 1500 DE ECHIPE


Santiago.

Postări Recomandate

BLAST PREMIER EXTINDE CALIFICĂRILE DE PRIMĂVARĂ PENTRU A INCLUDE PESTE 1500 DE ECHIPE

  • Acum, echipele CS: GO din jur vor avea șansa lor de glorie.

Astăzi, BLAST și-a dezvăluit planurile pentru un nou sistem de calificare pentru Spring Showdown. În cadrul acestuia, echipele de pe mai multe continente vor avea o lovitură de a lua un loc în cadrul evenimentului prin competiție regională.

În prezent, există evenimente de calificare planificate în America Latină, Iberia, Europa de Vest, America de Nord și regiunea nordică. Înainte de aceste evenimente, orice echipă poate participa la calificări deschise online. Dacă se plasează suficient de bine aici, vor trece la competiția regională principală. În acest moment, 40 de echipe în total sunt invitate direct să participe la finala Seriei de calificare pentru a concura împotriva celorlalte calificări.

Formatul calificărilor BLAST Premier este același pentru fiecare regiune. Opt echipe se vor lupta în decursul a trei zile, până când o echipă va obține victoria totală. Cel care o va face va revendica locul de primăvară al regiunii. În plus, acea echipă va primi 25,000 de dolari pentru a-și ajuta echipa și pentru a-și dezvolta organizația.

Spring Showdown are un fond de premii de 162,500 $ pentru care se pot lupta aceste echipe regionale. Dar pentru cei care se pot descurca, ei vor avea ochii asupra finalei de primăvară și a potențialei finale mondiale. Acestea vor fi adevăratele teste de curaj împotriva celor mai bune echipe din lume.

  • Gazdele și datele calificărilor regionale sunt după cum urmează:
  • Latin Power by FiReSPORTS: 19-21 martie (America Latam)
  • Cupa Unității by LVP/RTP Arena: 22-24 martie (Iberia)
  • FantasyExpo Cupă: 23-25 martie (Europa de Vest)
  • Calificarea nord-americană: 26-28 martie (SUA și Canada)
  • Nordic Masters: 26-28 martie (nordic)

În acest moment există peste 20 de țări care vor fi implicate. Cu toate acestea, BLAST intenționează să se extindă și mai mult în sezonul de toamnă. Ei intenționează să includă mai multe continente și regiuni din întreaga lume, dar mai multe detalii despre asta vor fi publicate ulterior.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate