Sari la conținut

[FOTBAL] Avram, sunat de arbitri după ce Turda i-a umflat ochiul lui Bălaşa: "Cum să transmită CCA 'laşi meciul să continue'?!"


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.5e3f863d16b3b91185ae8c7cd3eb7f19.png

În minutul 87 al meciului din Bănie, Turda l-a lovit cu cotul pe Bălaşa, căruia i s-a umflat instantaneu ochiul, dar arbitrul Andrei Chivulete nu a intervenit la faza petrecută în careu.

CCA n-a ţinut cont de ochiul tumefiat al lui Bălaşa: "Laşi jocul să continue"

"M-au sunat foştii colegi din arbitraj. Mi-au dat mesaje. 'Dom'ne, nu mai înţelegem nimic. Cum poate să ne spună CCA că nu este fault şi că decizia corectă este laşi meciul să continue'?!

Iată unul dintre motivele pentru care anul trecut arbitri care făceau mai puţine greşeli, acum greşesc mai mult. Pentru că nu mai au siguranţa necesară, nu mai ştiu ce să creadă.

Regulamentul prevede că se sancţionează pentru neglijenţă, imprudenţă şi forţă excesivă. Desigur că sunt luate măsuri diferite, după caz, dar se sancţionează.

Eu sunt de acord că este o fază grea, pe care poate nu ai cum s-o vezi. Dar la analizele Comisiei Centrale a Arbitrilor faza trebuie analizată conform legilor jocului", a precizat Marius Avram la Digi Sport Matinal.

Adrian Iencsi spune că Turda nu a vrut să lovească

Prezent şi el în platou, Adrian Iencsi, fostul căpitan al Rapidului, l-a contrazis pe Avram şi a spus că astfel de dueluri sunt involuntare şi că nu ar trebui sancţionate.

"Marius, vezi că Turda este în duel cu alt jucător. Şi normal că este cu braţul uşor depărtat. Dar e evident că nu a vrut să lovească. Da, e foarte greu să vezi faza. Eu, care am fost fundaş, m-am ales cu trei fracturi de piramidă nazală. Din faze în care atacantul poate nu a vrut să mă lovescă".

 

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate