The Guardian Postat Februarie 18, 2021 Share Postat Februarie 18, 2021 (editat) xxxx Daca ma ajutati cu o parere Creatii pentru userii LCS (au fost postate la cadouri/cereri urmatoarele avatare) : xxxx ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- xxxxxx ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- xx Editat Martie 3, 2021 de xxhevvoxx♔ 1 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Pintilie D. Postat Februarie 18, 2021 Share Postat Februarie 18, 2021 mai ai de lucrat la blur si la text dar pentru inceput arata bine - nu imi place asta ca e prea incarcat 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
The Guardian Postat Februarie 18, 2021 Autor Share Postat Februarie 18, 2021 (editat) xx ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- xxxx ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- xx ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - De asta sunt putin dezamagit Editat Februarie 18, 2021 de The Guardian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
snK Postat Februarie 19, 2021 Share Postat Februarie 19, 2021 (editat) Mai ai de lucrat la blur/text, in rest arata bine #kw. Editat Februarie 19, 2021 de snK 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
The Guardian Postat Februarie 21, 2021 Autor Share Postat Februarie 21, 2021 (editat) Ceva nou -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- xxxxxxxxxx -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- xxxxxxxxxx -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- xxxxxxxxxx -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Editat Februarie 21, 2021 de The Guardian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Pintilie D. Postat Februarie 22, 2021 Share Postat Februarie 22, 2021 arata tank acum #kw 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
lyfe Postat Februarie 22, 2021 Share Postat Februarie 22, 2021 Acum 16 ore, The Guardian a spus: Ceva nou -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- xxxxxxxxxx -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- xxxxxxxxxx -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- xxxxxxxxxx -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Foarte misto blurul, presupun ca volosesti si curves pe el, uneori incearca sa l dai un pic mai mic fiinda unele sunt foarte intunecoase, oricum foarte frumos. Asezoneaaza blurul ala si cu niste text si efecte si gata esti maestru pe avatare . Succes in continuare, o duci bine. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
The Guardian Postat Februarie 22, 2021 Autor Share Postat Februarie 22, 2021 Acum 3 ore, lyfe a spus: Foarte misto blurul, presupun ca volosesti si curves pe el, uneori incearca sa l dai un pic mai mic fiinda unele sunt foarte intunecoase, oricum foarte frumos. Asezoneaaza blurul ala si cu niste text si efecte si gata esti maestru pe avatare . Succes in continuare, o duci bine. Am sa incerc sa modific ce ai mentionat in reply. La text putin mai greu am sa incerc sa vad ce imi iese, in urmatorul reply Multumesc pentru sfat ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
The Guardian Postat Februarie 25, 2021 Autor Share Postat Februarie 25, 2021 Mai am de lucrat mult la text x xxxxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
The Guardian Postat Martie 12, 2021 Autor Share Postat Martie 12, 2021 xx Cine doreste PSD-ul sa imi lase PM ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
The Guardian Postat Martie 15, 2021 Autor Share Postat Martie 15, 2021 xxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
The Guardian Postat Martie 24, 2021 Autor Share Postat Martie 24, 2021 (editat) xx Ceva nou Stock: Editat Martie 24, 2021 de The Guardian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Axwell Postat Martie 25, 2021 Share Postat Martie 25, 2021 Încearcă un alt blur.. blurul actual este una foarte închisă și nu dă bine deloc color filul ala rosu.. Presupun că este un blur care îl aplici din actions fiindca este la fel pe fiecare poză. Încearcă să-ți faci un blur de la 0. Ce merge la o poză nu înseamnă că merge si pe toate avatarele. Textul principal ar trebuii mereu sa iasă din evidența față de textul secundar dar ce am observat ție îți place să aibă aceasi culoare cu fundalul.. Ar mai trebuii să pui sharpen pe avatare ca toate sunt extra blurate si efectul ala de 3D nu merge la fiecare poza.. La text ai de lucrat încă mult.. caută pe net Text styles daca nu te descurci singur din setări. Nu îți zic din răutate, crede-mă ci tocmai dimpotrivă. Mereu trebuie să încerci ceva nou să îți depășești limitele. Concentrează-te să fii mai bun după fiecare lucrare. Dacă ai învățat deja o chestie , du-te și învață altceva nu rămâne la aceași pas fiindca deja l-ai învățat si nu are niciun rost să faci mereu aceasi lucru de zeci de ori. Mult succes îți doresc! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
The Guardian Postat Martie 25, 2021 Autor Share Postat Martie 25, 2021 Acum 15 ore, redruM a spus: Încearcă un alt blur.. blurul actual este una foarte închisă și nu dă bine deloc color filul ala rosu.. Presupun că este un blur care îl aplici din actions fiindca este la fel pe fiecare poză. Încearcă să-ți faci un blur de la 0. Ce merge la o poză nu înseamnă că merge si pe toate avatarele. Textul principal ar trebuii mereu sa iasă din evidența față de textul secundar dar ce am observat ție îți place să aibă aceasi culoare cu fundalul.. Ar mai trebuii să pui sharpen pe avatare ca toate sunt extra blurate si efectul ala de 3D nu merge la fiecare poza.. La text ai de lucrat încă mult.. caută pe net Text styles daca nu te descurci singur din setări. Nu îți zic din răutate, crede-mă ci tocmai dimpotrivă. Mereu trebuie să încerci ceva nou să îți depășești limitele. Concentrează-te să fii mai bun după fiecare lucrare. Dacă ai învățat deja o chestie , du-te și învață altceva nu rămâne la aceași pas fiindca deja l-ai învățat si nu are niciun rost să faci mereu aceasi lucru de zeci de ori. Mult succes îți doresc! Multumesc pentru sfaturi, da la text am de lucrat, la actiuni folosesc una singura momentan, am sa incerc sa imi fac un blur de la 0, am putine defecte la photoshop ))) am sa ma reglez Am sa ma uit la tutoriale pentru text si alte chestii ca sa "evoluez" pe categoria photoshop. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
The Guardian Postat Martie 26, 2021 Autor Share Postat Martie 26, 2021 Stock: https://imgur.com/wqrxAui Rezultate: xxxxxx Link cu stock & rezultate: https://imgur.com/a/7WWagVr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
p o w e r # 1 3 3 7 Postat Martie 26, 2021 Share Postat Martie 26, 2021 Îmi place cum lucrezi kw sa nu te lași 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
The Guardian Postat Martie 27, 2021 Autor Share Postat Martie 27, 2021 xxxxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
The Guardian Postat Martie 27, 2021 Autor Share Postat Martie 27, 2021 xxxxxx ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- xxxxxxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
The Guardian Postat Martie 28, 2021 Autor Share Postat Martie 28, 2021 ------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
oxydev Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 Mai ai de lucrat la text foarte mult. Blur decent.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
PlayZeeK. # GFX Postat Aprilie 16, 2021 Share Postat Aprilie 16, 2021 blur bun text slabut mai lucreza la text in rest e ok #kw 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Axwell Postat Mai 1, 2021 Share Postat Mai 1, 2021 Inchis pentru inactivitate. Pm pentru a redeschide Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate