MAVERIK. Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS In acest interviu suntem alaturi de @DuH™ @MAVERIK.: Seara Buna Duh ! Multumesc ca ai acceptat invitatia mea, pentru acest interviu @DuH™: Salut bro, multumesc de invitatie @MAVERIK.: Cum te numesti , cati ani ai si unde locuiesti ? @DuH™: Ma numes Ionut Lucian,am 22 de ani si in momentul actual locuiesc in Timisoara. @MAVERIK.: Ai frati / surori ? daca da cum te intelegi cu ei ? @DuH™: Da, am un frate mai mic si ma inteleg super bine cu el @MAVERIK.: Ce gen de muzica asculti ? @DuH™: In general ascult mult rap,hiphop...dar ascult si muzica usoara,manele @MAVERIK.: Vorbind despre muzica, o apreciezi doar ascultand-o sau iti place si tie sa cânti? @DuH™: Anumite piese chiar le cant, pentru ca ma regasesc in ele @MAVERIK.: Ai o melodie ,,preferata” ? Daca da ne-o poti spune si noua? @DuH™: @MAVERIK.: Ai vreun talent sau o abilitate aparte ? @DuH™: Nu stiu daca se poate numi talent , dar fac drifturi cu masina la anumite concursuri Backstage: @MAVERIK.: Te crezi in NFS :))))) @DuH™: Uneori da Chair in Fast And Furious Tokyo Drift :)))) - @MAVERIK.: Cand erai mic, ce doreai sa devii? @DuH™: Imi doream ca orice copil sa devin politist,dar cu varsta s-a schimbat dorinta :)) @MAVERIK.: Ce jocuri îti faceau placere sa le joci cand erai mic? (Jocurile copilariei) @DuH™: Lapte gros.. il iubeam :) @MAVERIK.: Iti place sa colectionezi anumite obiecte ? Ai avut vreodata o colectie ? @DuH™: Chiar imi place sa colectionez jante de masini.. chiar si in prezent le colectionez @MAVERIK.: Care este cea mai mare nazbatie facuta in copilarie? Daca iti mai amintesti bineinteles ! @DuH™: Am mai multe.. dar una din ele este cand jucam lapte gros cu prietenii si am rupt gardul unei babute Backstage: @MAVERIK.: Dar ce esti ma tu,taur :))) @DuH™: Poti zice si asa :)) @MAVERIK.: De spargi garduri? @DuH™: Macar garduri sa spargem :))))) - @MAVERIK.: Care este frica ta? @DuH™: Frica mea este ca o sa ajung la o anumita varsta si o sa regret ca nu am facut mai multe cat sunt tanar @MAVERIK.: Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi? De ce? @DuH™: Comedie in general pentru ca ma binedispun @MAVERIK.: Ai un film/serial preferat? Daca da ni-l poti spune si noua? @DuH™: Serial Game of Thrones.. si film Singur Acasa @MAVERIK.: Cum ai vedea tu relatia perfecta ? @DuH™: O relatie perfecta ar fii cu intelegere reciproca... restul se fac prin munca @MAVERIK.: Esti un fan al stilului de viata sanatos ? @DuH™: Eu? :)) Niciodata :)) @MAVERIK.: Ce meserie practici sau doresti sa practici pe viitor? Ce planuri ai ? @DuH™: Momentan lucrez pentru Ursus Breweries,pe viitor as dori in afaceri cu imobiliare,iar planurile mele sunt sa intemeiez o familie frumoasa @MAVERIK.: Care sunt defectele & calitatile tale ? @DuH™: Aici doar persoanele care ma cunosc pot raspunde , pentru ca ei stiu cel mai bine @MAVERIK.: Detii un vehicul personal ? Ce masina ti-ar placea sa conduci pe viitor? @DuH™: Da detin doua masini.. un Audi A6 si un Bmw E60, iar pe viitor as vrea un GTR daca ma ajuta dumnezeu @MAVERIK.: Cum decurce o zi din viata ta ? @DuH™: In general.. ma trezesc si imi beau cafeaua dupa care ori la munca... ori pe teamspeak cu voi cei din comunitatea leaguecs @MAVERIK.: Ne poti lasa o poza sau mai multe poze cu tine ? @DuH™: @MAVERIK.: Unde te vezi in urmatorii ani ? @DuH™: In urmatorii ani ma vad la casa mea cu fata pe care o iubesc si de ce nu , 2 copii @MAVERIK.: Iti place sa calatoresti ? daca da , unde ? @DuH™: Da chiar imi place sa calatoresc.. in general zonele traditionale sau la munte @MAVERIK.: Acum iti voi adresa cateva intrebari legate de comunitate ! @DuH™: Desigur @MAVERIK.: Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ? @DuH™: Despre comunitatea Leaguecs am o parere chiar buna pentru ca este o comunitate top fata de multe altele, iar administratie este de nota 1000 pentru ca toti au un caracter frumos si te ajuta la orice problema intampinata. @MAVERIK.: Ce te-a facut sa alegi comunitatea LEAGUECS ? @DuH™: Inainte sa vin pe comunitate m-am interesat despre aceasta si am auzit numai vorbe de lauda.. si am ales sa deschid un server aici..oamenii de aici chiar m-au impresionat cu timpul . @MAVERIK.: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate,staff si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile ? @DuH™: La prima impresie m-au surprins placut baietii din staff cu dorinta lor de a ajuta comunitatea sa ajunga cat mai sus..si cred ca legatura stransa care sa format cu timpul a format multe prietenii..iar lucrurile evolueaza din ce in ce mai bine @MAVERIK.: Ce ai schimba sau adauga pe forum ? @DuH™: Momentan nu as schimba nimic.. @MAVERIK.: Poti enumera cativa din "prietenii" tai de pe acest forum / ts ? @DuH™: @X-Tream si @Pomarleanu care m-au ajutat mai mereu cu sfaturi si idei , @GeorgeLLLOS BRAILEANU , @braileanu.ALEX , @Chowder , baietii de la Elite carora le multumesc ca sunt cu mine si fac o treaba fantastica , @JusT_A_RabbiT cu @nashu niste baieti de nota 20 , @xxhevvoxx♔ , @Santiago va pup .. sunteti baietii mei :) , @EqSedan care e fratele meu si voi ceilalti baieti din asistenta care sunteti de milioane si vreau sa ramaneti asa @MAVERIK.: Un mesaj pentru utilizatorii comunitatii LEAGUECS ? @DuH™: Haideti sa ridicam comunitatea asta acolo unde ii este locul, iar in rest ramaneti tot la fel si sa aveti o seara placuta, va pup ! @MAVERIK.: Multumesc pentru atentia acordata si o seara placuta! @DuH™: Iti multumesc si eu pentru invitatie , o seara placuta te pup Acesta a fost interviul @MAVERIK. - @DuH™ Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" 4 1 1
LCS PREMIUM xxhevvoxx♔ Postat Februarie 13, 2021 LCS PREMIUM Postat Februarie 13, 2021 Frumos interviul chiar am aflat cate ceva despre sfantul duh. felicitari amandurora 3
LCS PREMIUM Santiago. Postat Februarie 13, 2021 LCS PREMIUM Postat Februarie 13, 2021 Chiar am zambit citind interviul. Ma bucur ca mi-ai ascultat sfaturile in legatura cu backstage-ul, oricum ai potential mai mare de atat Cat despre raspunsuri, din partea lui DuH ma asteptam la ceva mai golaneste :)))) glumesc Nota 10 pentru amandoi, va pup 1
H A D E S Postat Februarie 14, 2021 Postat Februarie 14, 2021 frumos interviu , intrebari si raspunsuri bune felicitari amandurora. nota 10. 1
Postări Recomandate