Sari la conținut

[NEWS ALERT]Cum se vor desfășura orele din 8 februarie când se redeschid școlile.


Cretuu

Postări Recomandate

Masca de protecţie trebuie purtată în permanenţă de profesori, personalul şcolii şi elevi, distanţa trebuie să fie de un metru între elevi, iar uşa să fie deschisă la clase, sunt cele mai importante măsuri din documentul de lucru al celor două ministere. Masca de protecţie nu este obligatorie în cazul preşcolarilor.


Scenariul 1 Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicare tuturor normelor de protecţie, Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori. 

 

Scenariul 2 Participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor protecţie, Participarea zilnică, în sistem on line a elevilor din celelalte clase/ani de studiu, Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 1/1000 dar mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori.

1.jpg.1199e73439c3c24414c2f167b1fe3016.jpg


Scenariul 3 Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, Participarea zilnică, în sistem on line a elevilor din celelalte clase/ani de studiu, Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 3/1.000 locuitori.
 

Sursa:Libertatea.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate