S4MURA1 Postat Octombrie 7, 2019 Postat Octombrie 7, 2019 Frumos dar simplu , mai ai de lucrat la text , si blur si la redimensionare ... dar in rest kw
AleXyA Postat Octombrie 20, 2019 Postat Octombrie 20, 2019 Super ! Dar daca mi-l faci pe asta gif ,ar fi si mai super . 1
SEEKEN Postat Octombrie 21, 2019 Postat Octombrie 21, 2019 Frumos lucrat am observat ca incepi sa te dezvolti din ce in ce mai mult
@bomster Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Tot ce strica cel mai mult la lucrarile tale este redimensionaream sharpen-ul pus in exces si putin blur-ul. Incearca sa mai lucrezi la redimensionare si la sharpen sa mai scazi din el, la blur ai putin de lucrat in sensul ca trebuie sa adaugi efecte asa, acolo este ceva de jucat, la sharpen pune-l undeva la 80 - 85 sau chiar 70, redimensionarea tine apasat ctrl shift si tragi de colt.
F0r3st. Postat Octombrie 31, 2019 Autor Postat Octombrie 31, 2019 On 28/10/2019 at 10:57, @bomster said: Tot ce strica cel mai mult la lucrarile tale este redimensionaream sharpen-ul pus in exces si putin blur-ul. Incearca sa mai lucrezi la redimensionare si la sharpen sa mai scazi din el, la blur ai putin de lucrat in sensul ca trebuie sa adaugi efecte asa, acolo este ceva de jucat, la sharpen pune-l undeva la 80 - 85 sau chiar 70, redimensionarea tine apasat ctrl shift si tragi de colt. Merci de parere, stai linistit ca tin shift + ctrl cand redimensionez, dar daca asa imi place sa redimensionez nu prea cred ca o sa ma pot schimba, poate ca redimensionez gresit dar la unele asa imi place....mersi oricum de parere.
ella. # Postat Aprilie 4, 2020 Postat Aprilie 4, 2020 Portofoliu deblocat conform solicitare PM. Bine ai revenit, asteptam sa vedem ce ai mai lucrat in perioada cat ai lipsit de la noi!
F0r3st. Postat Aprilie 4, 2020 Autor Postat Aprilie 4, 2020 Ceva ce orice incepator ar putea face: "Textul e pus sa nu se fure" Free avatars:
LCS PREMIUM snK Postat Aprilie 21, 2020 LCS PREMIUM Postat Aprilie 21, 2020 Salut, avand in vedere ca au trecut 7 zile de cand nu ai mai postat nici-o lucrare acest portofoliu va fi inchis, conform regulamentului. Pentru redeschiderea acestui portofoliu nu ezita sa contactezii un membru din staff-ul comunitati. @F0r3st.
F0r3st. Postat Octombrie 24, 2020 Autor Postat Octombrie 24, 2020 (editat) stiu ca nu e cel mai reusit banner dar o sa mai lucrez la el Editat Octombrie 24, 2020 de F0r3st. 1
LCS PREMIUM lyfe Postat Octombrie 25, 2020 LCS PREMIUM Postat Octombrie 25, 2020 Frumos text, dar incearca pe secundar sa folosesti 04b03,wendy,arial (8px-12px). Incearca sa te joci cu blending mode-urile, layer-le si filtrele, fa ti un stil al tau. Incearca sa te axezi mai mult pe edit decat pe gif. Priviind bannerele, nu mai pune Stock-uri mai mici de dimensiunile pe care le doresti deoarece strici calitatea. Oricum, keep up, priveste niste tutoriale mai joaca-te cu programu si ajungi undeva. #KW. 1 1
H A D E S Postat Noiembrie 8, 2020 Postat Noiembrie 8, 2020 incearca sa nu mai pui atata accent pe acele gif-uri cam strica tot aspectul mai bine folosesti AE , redimensionare buna , text ok dar mai trebuie retusat #kw.
Postări Recomandate