Sari la conținut

ANALIZA GAMEPLAY-ULUI DIN RUINED KING


Claudiu;

Postări Recomandate

Article-Banner-for-RK.jpg

ANALIZA GAMEPLAY-ULUI DIN RUINED KING
Luptă împotriva distrugerii și descoperă un univers League of Legends nemaivăzut până acum!

 

ANALIZA GAMEPLAY-ULUI DIN RUINED KING: A LEAGUE OF LEGENDS STORY

Luptă împotriva distrugerii și descoperă un univers League of Legends nemaivăzut până acum!

Primul joc independent de la Riot Forge, Ruined King: A League of Legends Story, le va oferi jucătorilor un nou mod de a descoperi universul League of Legends. Fiind un RPG single-player, turn-based, jucătorii vor putea aprofunda lumea din Runeterra și vor putea descoperi misterele din Bilgewater și Insulele Umbrelor.


Descoperă lumea Runeterrei

Jucătorii vor putea descoperi lumea, plimbându-se pe străzile întortocheate din Bilgewater și descoperind misterioasele temnițe din Insulele Umbrelor. Pe măsură ce jucătorii parcurg diverse locații, vor întâlni diverse secrete, capcane și puzzle-uri, precum și inamici și monștri noi, care cutreieră mediul.

RK1.jpg

Jucătorii pot interacționa cu mediul, fie prin conversații cu personajele prietenoase care nu pot fi jucate, fie prin luptele cu inamicii. Fiecare campion va avea două ''Dungeon Skills'', pe care le pot folosi în temnițe pentru a iniția lupte sau a interacționa cu creaturile sau cu mediul în timpul explorărilor. Unele puzzle-uri sau secrete pot fi rezolvate numai de anumiți campioni, cum ar fi distrugerea zidurilor șubrede cu scutul lui Braum sau dezvăluirea inamicilor cu prezența mascată folosind sfera lui Ahri.

RK2.jpg

Campioni cunoscuți, noi moduri de a lupta

Ruined King adaugă o nouă notă genului RPG independent, în special în ceea ce privește luptele. Deși campionii ar putea fi familiari, jucătorii vor putea vedea această echipă neobișnuită abordează un nou stil de luptă în afara Riftului Invocatorului.

Ruined King folosește un sistem de luptă turn-based, cu inițiativă de culoar. Campionii vor folosi pe rând abilități de culoar, instantanee și supreme. În timpul luptei, campionii pot și să folosească obiecte, precum și abilități pasive. Sistemul include bare de viață, mană și supraîncărcare, precum și o listă de ordine a turelor.

RK3.jpg

Jucătorii vor putea crește nivelul campionilor. Toți campionii vor avea următoarele atribute: ''Attack Power'' (putere de atac), ''Will'' (voință), ''Stamina'' (vitalitate), ''Physical Defense'' (apărare fizică), ''Magic Defense'' (apărare magică), ''Critical Damage'' (daune critice), ''Critical Chance'' (șanse de lovitură critică), ''Haste'' (rapiditate), ''Evade'' (eschivă), ''Armor Penetration'' (penetrare armură), ''Magic Penetration'' (penetrare magică) și ''Lifesteal'' (furt de viață).

Campionii vor avea roluri similare celor tradiționale din jocurile RPG, precum și abilități unice pentru Ruined King. Există mai multe moduri prin care jucătorii pot alege campionii, pentru a crea sinergii în luptă. Cu ajutorul runelor și îmbunătățirilor abilităților, jucătorii pot personaliza și mai mult campionul, astfel încât să-i schimbe rolurile și abilitățile pentru a avea o sinergie mai bună cu alți campioni activi.


Luptă cu stil

Ruined King va include o gamă largă de obiecte, de la poțiuni, până la arme, astfel încât jucătorii să poată lupta cu stil. Vor avea la dispoziție diverse arme și armuri, precum săbii, pistoale și ''Armura lui Warmog'', cu care își pot echipa campionii pentru a le schimba atributele. Fiecare campion poate echipa o armă, o armură și până la trei accesorii. Armele vor avea efecte vizuale unice care sunt vizibile în luptă, precum și când campionii explorează lumea. Obiectele pot fi personalizate și create cu ajutorul accesoriilor, descântecelor, alchimiei și gătitului.

RK4.jpg

Savurează activitățile recreaționale din Runeterra

În Ruined King, jucătorii vor descoperi diverse activități în joc, care îi pot conduce la recompense generoase sau la noi fragmente din poveste.

  • ''Bounty Board'' – verifică panoul cu recompense și vânează mini-boșii puternici din lume pentru recompense valoroase.
  • Pescuitul – du-te la pescuit pentru a prinde fauna acvatică diversă din Bilgewater, dar și pentru a găsi comorile de pe fundul oceanului. Ruined King va include și un ''Fishiary'' pentru a ține evidența peștilor pe care îi prinzi. Peștii pot fi utilizați și la gătit și pot fi vânduți pescarilor pentru ''Black Marks'', pe care le poți folosi pentru a cumpăra obiecte exclusive de pe ''Black Market''.
  • ''Bestiary'' – urmărește creaturile pe care le întâlnești și luptă având informații despre abilitățile, locațiile și recompensele lor. Deblochează ''Beast Perks'' pentru înfrângerea unui număr mare de anumite creaturi, primind boost-uri pasive permanente pentru campioni.
  • Misiuni secundare – există multe misiuni secundare care oferă recompense valoroase, de la obiecte la supreme noi și arme legendare, precum și puzzle-uri de rezolvat și secrete de aflat.
  • Arena de luptă – luptă cu valuri de inamici pentru a primi recompense în funcție de performanță.
  • Povestea – găsește fragmente din poveste împrăștiate prin lume pentru a afla mai multe. Colectarea poveștilor deblochează și recompense în funcție de cât de multe găsești.


A fost uimitor să vedem nerăbdarea comunității pentru Ruined King și abia așteptăm să le oferim jucătorilor mai multe detalii în 2021. 

 

 

 

Sursa : eune.leagueoflegends

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate