Sari la conținut

Acer a lansat primul Chromebook cu platforma Snapdragon 7c si conectivitate 4G LTE


Floridoare

Postări Recomandate

Acer a lansat saptamana trecuta primul Chromebook cu platforma Snapdragon 7c. Se numeste Acer Chromebook Spin si ofera o autonomie ridicata, conectivitate 4G si suficienta putere de procesare pentru task-uri simple.

Acer-Chromebook-Spin-513-CP513-1HL-Stand

Noul Chromebook se numeste Spin 513 si este disponibil in doua variante: CP513-1H si CP513-1HL, cel din urma fiind regasit si sub denumirea Spin Enterprise.

Platforma Snapdragon 7c foloseste un procesor octa core Kryo 468 de 8nm si un GPU Adreno 618, iar autonomia promisa este de 14 ore. Prin conectivitatea 4G LTE poate asigura internet in zonele in care nu exista Wi-Fi si fiind un Chromebook este foarte usor si foarte subtire.

Are un capac din aluminiu, ecran protejat de Gorilla Glass, touchpad rezistent la zgarieturi, rame inguste si un raport ecran-carcasa de 78%. Cantareste 1.2kg, are tastatura iluminata si masoara 15.55mm.

Are doua microfoane integrate, Wi-Fi 802.11ac cu tehnologie MIMO 2×2, USB Type C, Display Port prin USB C si incarcare prin USB Type C.

„Suntem extrem de încântați că putem aduce pe piață primele noastre Chromebook-uri alimentate de platforma Snapdragon™ 7c, cu toate performanțele și eficiența necesare pentru a maximiza beneficiile Chrome”, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business at Acer. „Întrucât angajații și studenții lucrează și învață tot mai mult de la distanță și de acasă, Acer oferă soluții care să le răspundă nevoilor – în acest caz, Chromebook-urile sunt suficient de puternice pentru a prelua toate sarcinile zilnice.”

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate