Sari la conținut

LOGICA RENUNȚĂ LA RAPIRE, ACUM VA FI TRANSMISĂ PE TWITCH


cosm1n.

Postări Recomandate

Cel mai cunoscut pentru rappingul său, Logic va schimba acum vocațiile pe măsură ce își va continua cariera Twitch.

Sir Robert Bryson Hall II, mai cunoscut sub numele de Logic, Bobby Boy sau Young Sinatra, a semnat un acord exclusiv cu Twitch pentru a-l transmite pe platforma sa. Vestea vine la câteva zile după Logic și-a anunțat retragerea din rap. Logica a fost transmisă pe Twitch în ultimii ani, iar în scris, a avut în jur de 70,000 de urmăritori și a închis 2 milioane de vizualizări. Twitch caută clar să lege Logic de platforma sa.

Am văzut un val de celebrități care s-au alăturat lui Twitch care s-au alăturat pandemiei globale, dar în cazul lui Logic pare să aibă sens. Fanii vor ști că a avut întotdeauna un loc moale pentru cultura tocilarilor / jocurilor. Trebuie să nu arătați mai departe decât o melodie pe care a făcut-o în 2016, numită „Super Mario World”. Aceasta pare o mișcare nebună către mulți, dar asta o face mult mai interesantă. Cineva cu urmări atât de mari este deja sigur că va prelua rapid tracțiunea.

Logica a remarcat mișcarea sa și ce înseamnă pentru comunitatea sa:

"Cred că este o platformă puternică care îmi permite să mă conectez cu fanii mei în cel mai bun mod posibil. Acesta este locul în care, dacă vrei să interacționezi cu mine, o vei face aici. Nu o să fiu pe Twitch, având dezbateri politice. Voi fi pe Twitch, ajutând oamenii să zâmbească după ce au avut o zi de protest sau dezbateri politice, să se relaxeze și să râdă și să zâmbească. "

O ALTĂ CELEBRITATE CU TWITCH

Există multe streamer-uri care devin celebrități din carierele lor de succes de streaming, dar deja celebrități populare s-au alăturat și în nebunia de streaming. Oameni ca Henry Cavill, Hafþór Júlíus Björnsson și DeAndre Cortez "Soulja Boy" Way sunt unii care s-au difuzat și s-au regăsit în centrul atenției, în afara curentului principal. Cu toate acestea, cazul lui Logic este izbitor de diferit, întrucât el caută să facă din acesta principala lui slujbă.

Logica a glumit și despre viitoarea mișcare:

"Sunt suficient de binecuvântat să am milioane de fani și adepți. Deci este un parteneriat minunat. Voi aduce ochii noi în serviciul lor, vor aduce bani noi în contul meu bancar și - Eu" doar glumesc. "

În timp ce ar putea să glumească, se pare că afacerea va fi în valoare de șapte cifre, așa că cu siguranță îl va ajuta să-l păstreze în negru. Aceasta este încă o semnătură importantă pentru platformă, întrucât lupta pentru supremația în streaming se declanșează. Deși unul dintre ceilalți concurenți, Mixer, este pe cale de ieșire, Gaming YouTube sau Facebook Jocuri au arătat că sunt dispuși să plătească bani mari pentru nume mari, cum ar fi Tyler "Ninja" Blevins.

Logică își va face debutul ca partener Twitch pe 21 iulie la ora 5:8 PT / 24 pm EST, unde va debuta cel mai recent și ultimul album „No Pressure” înainte de a coborî în altă parte pe XNUMX iulie.

estnn.com

image.png.38bc7f429c66225c343b61d832998f35.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate