Sari la conținut

AOC NU REUȘEȘTE VOTUL CASEI PRIVIND RECRUTAREA MILITARĂ AMERICANĂ


cosm1n.

Postări Recomandate

Reprezentanta americană Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) nu a reușit în mișcarea propusă de a opri armata americană să recruteze pe Twitch.

Dacă factura ar fi trecut Comitetul Camerei pentru proiectul de lege ar fi împiedicat armata americană să folosească fonduri federale pentru a avea „o prezență pe Twitch.com sau în orice jocuri video, e-sport sau platformă de transmisie live.”

Amendamentul a venit după ce AOC a criticat utilizarea de către SUA de platforme precum Twitch pentru a recruta spectatori tineri pentru a se alătura militarei. Controversa a început atunci când contul oficial Twitch al armatei americane a organizat „competiții” despre care se pretinde că erau folosite ca instrumente de recrutare. De asemenea, contul a interzis agresiv utilizatorii care au condus la crimele de război din SUA.

După ce votul a eșuat, AOC a luat-o pe Twitter pentru a-i evidenția frustrarea:

Imaginați-vă că încercați să le explicați colegilor dvs. care sunt membri ai Congresului ce este Twitch 😭

- Alexandria Ocasio-Cortez (@AOC) Iulie 30, 2020

"Imaginați-vă că încercați să le explicați colegilor dvs. care sunt membri ai Congresului ce este Twitch ..." AOC și-a început firul pe platforma de socializare. "Când organismele noastre legislative nu răspund suficient de mult la tehnologie, atunci asta înseamnă că nu Aveți instrumentele necesare pentru a proteja oamenii. ”Ea a continuat.„ Acesta este parțial motivul pentru care companiile știu mult mai multe despre tine decât este posibil să fie conștienți de dvs. - Bc [sic] este legal, iar Congresul se luptă să țină pasul. ”

Principala acțiune din acest lucru este clară, oamenii responsabili de politică pur și simplu nu par să obțină tehnologie. AOC a eliminat cel puțin câteva pozitive din vot:

„Vestea bună: majoritatea partidului Dem a susținut acest amendament.” AOC a comentat aproape de sfârșitul firului. „Acesta este un început cu adevărat solid pentru aceasta fiind prima dată când această problemă a fost adusă în fața Congresului. De la * acea ședință a Senatului FB, am făcut pași mari, dar avem încă mult spațiu pentru a ne îmbunătăți! ”

TWITCH ESTE PE RADAR

Singurul lucru care rezultă din această veste este că guvernul federal este cel puțin conștient de utilizarea controversată a militarilor de către Twitch. După cum remarcă AOC, au făcut pași de la audierea Facebook. Și pe măsură ce persoanele responsabile devin mai expuse lumii în schimbare, poate lucrurile vor începe să se schimbe. Până atunci, însă, pare a fi conceptul de Twitch - și cum o folosește militarii - este pierdut în cea mai mare parte asupra lor.

estnn.com

image.png.e1af0349965a82e4e310279ee4a7ac86.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate