Sari la conținut

SYMFUHNY PERMITE CONTRACTULUI NRG SĂ EXPIRE, DECLARĂ AGENȚIE GRATUITĂ


cosm1n.

Postări Recomandate

Streamerul prolific Symfuhny este acum un agent gratuit după ce a părăsit NRG Esports.

Mason "Symfuhny" Lanier și-a anunțat agenția gratuită ca streamer, creator de conținut și jucător dominant Call of Duty: Warzone mai devreme astăzi. Tânărul de 20 de ani a petrecut ultimul an și jumătate sub bannerul NRG Esports, concurând în multe jocuri atât competitiv, cât și întâmplător. Cei mai mulți îl vor recunoaște pe Symfuhny pentru timpul petrecut în jocul Fortnite: Battle Royale din 2018 până la sfârșitul anului 2019. Deoarece se apropie de 1 milion de abonați pe YouTube, Symfuhny este acum un agent gratuit deschis ofertelor organizațiilor de e-sport.

CONTRACTUL LUI SYMFUHNY EXPIRĂ

Într-un tweet postat mai devreme astăzi, Symfuhny și-a luat rămas bun de la #NRGFAM printr-o declarație prin care anunța că nu mai face parte din organizație.

"Ieri a fost ultima zi a contractului meu cu NRG. Mulțumesc tuturor celor de la organizație în ultimele 18 luni. Am învățat și am crescut atât de mult în acel timp, totuși am decis să-mi las contractul să se termine și să-mi iau este timpul să mă decid asupra următoarei mișcări. Nimic în afară de dragoste pentru #NRGFAM

Deși Symfuhny ar putea să semneze din nou tehnic cu NRG, se pare că el testează piața pentru a vedea ce oferte sunt disponibile pentru el.

RĂSĂRITUL LA STARDOM AL LUI SYMFUHNY

Sub bannerul NRG, Symfuhny a devenit un streamer popular atât pentru Fortnite: Battle Royale, cât și pentru Call of Duty: Warzone. Jucător de-a lungul vieții Battle Royale, tânărul de 20 de ani și-a făcut primul nume pe YouTube în comunitatea H1Z1. Apoi s-a mutat în Fortnite, unde opiniile sale au crescut semnificativ.

Deși nu s-a angajat niciodată în Fortnite ca jucător competitiv, Symfuhny a adunat destul de mult CV-ul turneelor. El și campionul de mai multe ori la Fortnite și fostul coechipier al echipei NRG Williams "Zayt" Aubin au obținut spatele la spate pe locul trei în timpul luptei de vară din 2018.

În ciuda statutului său de creator de conținut, Symfuhny s-a angajat în sezonul X Fortnite Champion Series alături de jucătorii pro Slackes și Reverse2k. Acest trio a ajuns în marile finale și a terminat pe locul nouă. Symfuhny a colaborat cu alții precum Turner "Tfue" Tenney și Tyler "Ninja" Blevins, printre mulți alții. În scurt timp, Symfuhny s-a îndepărtat de Fortnite în favoarea unui nou Battle Royale și nu s-a uitat niciodată înapoi.

100T CONTENT HOUSE ȘI CALL OF DUTY: WARZONE SUCCESS

Pentru durata pandemiei COVID-19, Symfuhny și-a petrecut timpul în 100 Thieves Content House din California alături de prietena sa BrookeAB. De atunci, Symfuhny a urcat în clasament în Call of Duty: Warzone, cu cinci victorii la turneu în cinstea sa. El și partenerul de duo HusKerrs au devenit unul dintre cele mai dominante tandemuri din Warzone. De fapt, atât de dominant încât atât fanii, cât și jucătorii profesioniști au crezut că Symfuhny a înșelat tot timpul.

100T SYMFUHNY?

De la Fortnite la Warzone, Symfuhny a fost un streamer dedicat, creator de conținut și pseudo-jucător competitiv. Mulți se întreabă unde va ateriza după ce va declara liberă agenție. Presupunerea evidentă ar fi 100 de hoți, având în vedere relația sa cu creatorul de conținut BrookeAB și prietenia cu CEO-ul Matthew "Nadeshot" Haag.

Symfuhny locuiește deja în Casa de conținut 100T și ar avea sens perfect să se alăture organizației. Până în prezent, campionul multiplu Warzone are 800 de adepți pe Twitter, aproape 900 de abonați pe YouTube și 2.4 milioane de adepți pe Twitch. Cu aceste numere, orice organizație ar fi dispusă să ofere Symfuhny o afacere. Cu toate acestea, numai timpul va spune unde aterizează Symfuhny.

Rămâneți la curent cu ESTNN pentru mai multe știri și actualizări despre e-sport!

estnn.com

image.png.27e9fc4ccfbe4eb4fd831b4eb15f96fe.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate