Sari la conținut

FORTNITE: REVERSE2K SE ALĂTURĂ ECHIPEI NEW AGE, O ORGANIZAȚIE SPORTIVĂ NOUĂ


cosm1n.

Postări Recomandate

Malachi „Reverse2k” Greiner a anunțat în flux ieri seară că va începe o nouă călătorie cu organizația de sporturi în devenire, Team New Age.

Unii vor recunoaște Reverse2k pentru timpul pe care l-a depus în ultimii trei ani de Fortnite competitiv. Primul său turneu documentat a avut loc în iulie 2018, unde el și popularul creator de conținut Fortnite Daequan „Daequan” Loco al echipei SoloMid s-au alăturat pentru săptămâna a treia din Summer Skirmish. Reverse2k și Daequan au terminat pe locul 16 din 48 de duo-uri, buzunând 3K USD fiecare. Restul, după cum se spune, este istorie. Reverse2k s-a despărțit recent de Team SoloMid după ce a petrecut un an cu organizația populară de e-sport. Fostul finalist al Fortnite World Cup Solo a lovit agenția gratuită și a atras atenția unei organizații noi pe scenă.

ANUNȚ ORGANIZAȚIE REVERSE2K

Tânărul de 19 ani și-a tachinat noua organizație la sfârșitul lunii iulie cu o postare pe Twitter. Aproape două luni mai târziu, anunțul este oficial. Reverse2k a semnat cu echipa New Age. În mod tipic Fortnite, Team New Age a compilat unele dintre cele mai impresionante clipuri ale Reverse2k din ultimii trei ani într-un scurt videoclip YouTube. Unul dintre aceștia a inclus partenerul dublu de mult timp al Reveres2k și superstarul de jocuri Tyler „Ninja” Blevins. Reverse2k și Ninja au devenit în urmă cu un an o poveste de subdog, unde cei doi aproape s-au calificat la evenimentul Fortnite World Cup Duos. Din păcate, Reverse2k și Ninja s-au despărțit, dar nu înainte zdrobind recordul câștigării duo-urilor. Finalist de trei ori Fortnite Champion Series (FNCS), Reverse2k s-a trezit în cele din urmă o organizație, care pare să ofere mult mai mult decât un logo fantezist și niște îmbrăcăminte atrăgătoare.

CE ESTE ECHIPA NEW AGE?

Co-fondată de CEO Aaron Kirshenberg, CFO Joaquin Delmar și CTO Shin Mitsuno, această organizație promite să „adune o echipă de indivizi extraordinari și să șocheze lumea”. Înființată inițial în luna iunie a acestui an, Team New Age a trecut recent printr-un proces de re-branding. Organizația și-a schimbat schema de culori, căutând să se deosebească de celelalte mărci din stratosfera esports. Acum, au adăugat una dintre cele mai vechi povești de succes ale Fortnite în Reverse2k.

Ca bonus, Team New Age a achiziționat un conac în Virginia. Aici, mulți jucători Fortnite se mișcă pentru a juca pe zero ping și își cresc șansele de a câștiga turnee. Alți jucători sub echipa New Age includ jucătorul NA East OliverOG și jucătorul NA West Slick. Ne așteptăm ca toți cei trei jucători să se mute în conacul zero ping al echipei New Age, posibil cu alții în viitor. Reverse2k va căuta să obțină prima sa victorie la un turneu major sub echipa New Age.

Rămâneți la curent cu ESTNN pentru mai multe știri și actualizări Fortnite!

Imagine prezentată: Echipa New Age

estnn.com

image.png.d90f62571eccd5c524fa2c0aa29ff39d.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate