Sari la conținut

JUCĂTORII FORTNITE AU ÎNREGISTRAT PESTE 10.4 MILIOANE DE ANI CUMULATIVI ÎN JOC


cosm1n.

Postări Recomandate

Un studiu recent a arătat că jucătorii au petrecut peste 10.4 milioane de ani jucând Fortnite, care este de aproape două ori mai lung decât oamenii au petrecut pe planetă.

Lumea jocurilor s-a schimbat pentru totdeauna după lansarea Fortnite: Battle Royale pe 25 iulie 2017. Este greu de imaginat că până și dezvoltatorul Epic Games știa ce aveau în magazin cu abordarea lor unică la genul Battle Royale. Jocuri precum PlayerUnknown’s Battlegrounds și H1Z1: King of the Kill au oferit experiențe similare cu Fortnite. Cu toate acestea, mecanica de construcție a Fortnite o deosebește de orice alt joc de acest gen. În plus, magazinul de articole Fortnite, cu piei de personaje, planori, instrumente de recoltare și emoții a revoluționat achizițiile în joc.

Fortnite: Battle Royale a măturat întreaga lume cu jocul său. Creatorilor de conținut le place Tyler "Ninja" Blevins, Turner "Tfue" Tenney și Ali "Mitul" Kabbani au fost pionierii mișcării Fortnite pe Twitch. Toate cele trei figuri memorabile și multe altele au încasat Fortnite, ducând la succesul lor ca personalități de pe internet. Deși Fortnite își menține popularitatea astăzi, nu multe jocuri vor veni și vor reproduce același impact. Publicația din Marea Britanie GAME a examinat numerele în existența de trei ani a Fortnite și a descoperit că jucătorii au petrecut 10.4 milioane de ani angajați cumulativ în popularul titlu Battle Royale.

FORTNITE DUPĂ NUMERE

De la lansarea sa în 2017, jucătorii Fortnite au petrecut peste 3 miliarde de zile sau 10.4 milioane de ani în joc. Formula utilizată în acest experiment este numărul total de jucători înregistrați și durata medie de joc. Aceste numere uimitoare prezintă impactul pe care Fortnite l-a avut asupra tărâmului jocurilor într-o perioadă atât de scurtă. Clasarea de mai jos Fortnite este un joc ca World of Warcraft (WoW), probabil cel mai popular joc online multiplayer masiv (MMO) din toate timpurile. Pentru comparație, Blizzard Games a lansat WoW în 2004, iar jucătorii au petrecut 5.7 ani cumulativi în universul jocului, pe baza unui raport din 2012.

Clasat respectiv în al treilea și al patrulea loc, Blizzard’s Overwatch și Rockstar’s Grand Theft Auto 5. Singurul alt joc perceput ca Battle Royale pe această listă este Call of Duty: Modern Warfare, care a văzut lansarea Warzone pe 10 martie 2020. a urcat în top ca titlu Battle Royale, oferindu-i lui Fortnite o fugă destul de mare pentru banii săi. Cu toate acestea, Fortnite a avut un impact asupra culturii jocurilor, așa cum a fost în 2017. Deși este posibil să fi scăzut ușor de la boom-ul inițial, Fortnite rămâne în viață.

INSANE TWITCH VIEWERSHIP NUMERI

Am menționat recent preluarea unor celebre personalități de streaming precum Ninja, Tfue și Myth pe platforma Twitch. Aceste trei streamere și multe altele au ajutat la modelarea Fortnite într-un joc iconic la nivel macro. GAME a obținut câteva statistici interesante despre Twitch, din august 2019 până în august 2020. Fortnite a înregistrat peste 1.2 miliarde de ore de vizionare, înaintea unor jocuri precum League of Legends, Grand Theft Auto 5 și Call of Duty: Modern Warfare. Această statistică vorbește despre capacitatea Fortnite la scară globală. Se pare că fiecare regiune a țării posedă un streamer popular. În interiorul Statelor Unite, streamere precum Cody "Clix" Conrod și Kyle "Bugha" Giersdorf sunt unele dintre cele mai recunoscute nume. În afara Statelor Unite, există streamere precum Benjy "benjyfishy" Fish și Harley "Fresh" Campbell, respectiv, din Regatul Unit și Australia.

Acoperirea globală a Fortnite a făcut ca acesta să devină unul dintre cele mai populare și iconice jocuri din istorie. Indiferent de starea sa actuală, Epic Games a produs o experiență Battle Royale gratuită pe care nu mulți alții au reprodus-o. Peste 10.4 milioane de ani petrecuți jucând un joc chiar cumulativ este impresionant, având în vedere că a ieșit doar de trei ani. Va fi interesant să vedem dacă Fortnite are o putere de menținere pe termen lung, cum ar fi World of Warcraft, League of Legends și Counter-Strike. Având în vedere parteneriat recent cu Marvel Comics, Fortnite va rămâne destul de mult timp.

Rămâneți la curent cu ESTNN pentru mai multe știri și actualizări Fortnite!

estnn.com

image.png.9c7d529e53871e5b8a06fce2f0cfd3ec.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate