Sari la conținut

LOL: PREFERINȚE ALE FANILOR CARE AU CĂZUT LUMI PLATE ȘI RATATE 2020


cosm1n.

Postări Recomandate

Worlds 2020 arată mult diferit fără aceste echipe acolo.

Odată cu sfârșitul Ligii Legendelor Summer Split la nivel internațional, trecem pagina noastră la ultimul capitol al anului. Evenimentul premier eSports din lume este chiar după colț și s-a umplut de echipe de elită din întreaga lume. Cu toate acestea, unii favoriți ai fanilor și concurenții mondiali consistenți nu au făcut reducerea și am vrea să reflectăm la tragedia acelor echipe care tocmai nu au reușit.

CLOUD9 (LCS)

Puține echipe au atins vreodată nivelul de succes pe care lista Cloud2020 din 9 a reușit să-l atingă. Formația cu vedete, cu Licorice, Blaber, Nisqy, Zven și Vulcan, a reușit să domine scena nord-americană cu o listă nouă la începutul anului. Cloud9 a încheiat sezonul regulat al Spring Split cu un record de 17-1, pierzând doar în fața echipei SoloMid. Continuându-și succesul, au trecut rapid prin playoff-uri înainte de a elimina FlyQuest în finală cu o victorie rapidă în seria 3-0.

Sărbătorindu-și victoria în timp ce se aflau în carantină, mulți fani nord-americani au considerat echipa „speranța NA”, Fiind cap și umeri peste concurența internă. Cu siguranță a ajutat ca atât antrenorul Spring Split's of the Split în Reapered, cât și MVP Blaber să atingă aceste semne. Au fost favoriti grei pe tot parcursul împărțirii, chiar având întreaga listă votată ca prima echipă all-pro din sezon.

După ce au dominat întreaga primăvară din 2020, întreaga gamă Cloud9 a fost votată ca echipă LCS all-pro, dominând competiția internă în toate modurile.

Din păcate, din cauza epidemiei de coronavirus, Invitația pentru sezonul mediu ar trebui abandonată iar Cloud9 nu ar putea concura pe o scenă internațională. A fost o circumstanță cu adevărat nefericită, deoarece mulți oameni s-au întrebat ce anume ar fi putut fi și ce NA ar putea dovedi / realiza pe o scară mai mare.

O VARĂ DEZASTRUOASĂ

Redirecționând rapid spre Summer Split, Cloud9 și-a revenit în sezonul trecut, eliminând echipele cu eforturi aparent mici, câștigând multe cu mult înainte de 30 de minute. Arăta ca un alt sezon de explozie pentru „speranța NA” până când ceva se schimbă. Fisurile din strategiile lor au devenit mai vizibile, iar echipele au găsit modalități de a exploata Cloud9. Dintr-o dată, aceasta nu a fost echipa care a trimis pe toată lumea cu ușurință, C9 a trebuit să lupte în fiecare joc pentru a găsi o victorie. Au început să renunțe la jocuri către echipe de jos, cum ar fi 100 de hoți și Golden Guardians.

Se părea că C9 își pierduse legătura cu strategiile lor preferate și meta în schimbare a alunecat de ei. Prăbușirea lor a continuat în playoff, renunțând la primul set cu 3-1 în locul doi FlyQuest înainte de a fi eliminați de eventualii campioni TSM, de asemenea, într-un mod 3-1. Nici o echipă nu a văzut un declin catastrofal în modul în care a făcut această listă. Figurile și analiștii și-au exprimat părerile și au încercat să se descompună de ce au eșuat. A fost o tragedie pe care niciun fan NA sau C9 nu o va uita, speranța lor fiind zdrobită, deoarece „echipa de top” a regiunii nici măcar nu a ajuns în Worlds.

FUNPLUS PHOENIX (LPL)

Pentru mulți oameni, FunPlus Phoenix a ieșit de nicăieri lovind scena lumilor după ce a câștigat LPL Summer Split. Condusă de Doinb, ciudat de mijloc, echipa era formată din GimGoon, Tian, LWX și Crisp. Au întors atât de multe capete cu un stil de joc de gherilă, sufocându-și în mod constant adversarii cu macro neconvențional, altruist. Au trecut etapa grupelor înainte de a pleca pe o cale de război, zdrobind visele Fnatic și Invictus Gaming (campionii mondiali în apărare) în seria 3-1.

Singurul lucru care stătea între FPX și titlul mondial a fost G2 european. Într-o poveste clasică despre Est vs Vest, rezultatele nu au favorizat regiunea de găzduire FPX a dominat G2 cu o victorie cu 3-0 pentru a ridica Cupa Invocatorului. A fost o poveste de sub vârstă, care a fost demolată constant de analiști pentru că avea un stil de joc „unidimensional”. FunPlus Phoenix a dovedit că nu trebuie să fii cel mai bun la toate, ci doar să fii cel mai bun la ceva și să fii încrezător.

Într-o perioadă mai fericită, campionii chinezi de vară împărțiți au reușit să-și ducă echipa de underdog grea până la un campionat mondial.

De-a lungul anului 2020, FPX nu și-a putut repeta victoriile din trecut, rămânând scurt la fiecare pas. S-au clasat pe locul al treilea în sezonul de primăvară LPL, pe locul al doilea în Cupa Mid-Season, pe locul șapte / opt în Split de vară și, în cele din urmă, pe locul patru în calificarea regională LPL. O altă echipă lovită de blestemul campionilor, campionii în funcție FPX nu ar putea să-și apere titlul la Worlds.

T1 (FOST SKT T1 AL LCK)

Printre cele mai sfâșietoare deficiențe se regăsește în modul T1 (anterior SKT T1). Indiferent de unde provii din comunitatea Ligii, toți știu numele „Faker”. În ciuda unui 2019 dezamăgitor, un T1 revigorat a dat startul anului 2020 cu un campionat de primăvară Split cu o finală dominantă de 3-0 asupra Gen.G.

T1 a câștigat încă un campionat intern și a arătat o promisiune că va intra în Cupa Mid-Season.

Lucrurile au luat o întorsătură în cel mai rău timp după care T1 s-a clasat pe locul șapte / opt în Cupa Mid-Season. Nici semnarea de noi talente și jocul cu lista lor în timpul verii nu au dat roade, încheind un trist Summer Split cu un loc pe locul cinci. Lipsind punctele de campionat pentru a se califica direct la Worlds, T1 a fost forțat să intre în manșă împotriva altor echipe notabile din KT Rolster, Afreeca Freecs și Gen.G Esports.

Sperând să vă alăturați DAMWON Gaming și DRX la Worlds, T1 a intrat într-o cursă disperată prin calificarea regională. S-au regăsit în finală după o victorie cu 3-1 asupra Afreeca înainte de a pierde în fața generalului G într-o serie tremurată de 3-0. T1 pur și simplu nu părea a fi o echipă de top într-o regiune atât de plină de talente, în ciuda numeroaselor modificări și înlocuiri ale listei de-a lungul anului.

Una peste alta, aceste trei echipe au suferit dezamăgindu-se pe ele însele, pe fanii și regiunile lor respective. Este cu adevărat un lucru trist să spunem că Campionatele Mondiale League of Legends din 2020 nu vor prezenta „speranța” Americii de Nord în Cloud9, campionii mondiali din China din FunPlus Phoenix sau cel mai decorat listă al Coreei de Sud în T1.

estnn.com

image.png.326bb0ab0cb65fd243a672df79cc5b50.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate