Sari la conținut

Lista completă a jocurilor de PS5: toate trailerele dezvăluite la conferința Sony


CooLix

Postări Recomandate

image.thumb.png.bd631a4bdad51e5bf08c3c3000345dfd.png

  La aproximativ o săptămână după ce au devenit publice datele de disponibilitate pentru Xbox Series X, Sony a organizat propria conferință pentru al său PlayStation 5.

 

 

  Cu ocazia celei mai noi conferințe Sony, am aflat că noua consolă va costa 500 de euro în Europa, dar, dacă vrei să renunți la unitatea optică și să-ți descarci jocurile din PlayStation Store, există PS5 Digital Edition. Aceasta din urmă este cu 100 de euro mai ieftină. Noua consolă va fi disponibilă începând cu 12 noiembrie în câteva țări importante, dar în România o vei putea achiziționa începând cu 19 septembrie.

În cadrul aceleiași conferințe au fost dezvăluite cele mai importante detalii despre noua consolă, inclusiv jocurile care vor fi disponibile la lansare sau cele care vor ajunge la gameri abia în 2021. Un nou God of War va fi lansat anul viitor și va fi intitulat Ragnarok, cum de altfel era sugerat la finalul jocului anterior.

 

  Final Fantasy XVI va fi un nou joc pentru PS5, dar se va lansa și pentru PC. Din păcate, nu știm când va fi disponibil. În cazul în care așteptai cu interes noul Spider-Man: Miles Morales pentru consola Sony, mai jos poți vedea o secvență de gameplay care să te ajute să-ți faci o opinie despre cum va arăta. Va fi disponibil în perioada sărbătorilor de iarnă din acest an.

Dacă ești fan Harry Potter, un joc open world intitulat Hogwarts Legacy se va lansa pentru PS5. Acțiunea se va desfășura în secolul 18 și este improbabil să-l includă pe Potter și prietenii săi, dar arată spectaculos. Amatorii de horror pot aștepta cu interes lansarea viitorului Resident Evil: Village, acesta va ajunge pe PlayStation 5 în 2021. Five Nights at Freddy`s este un alt horror pentru PS5, dar nu știm când se va lansa ediția Security Breach.

 

  Devil May Cry 5 este unul dintre cele mai bune jocuri de acțiune din ultimii ani și se va bucura de o ediție specială pentru PS5. Aceasta va fi disponibilă în ziua lansării consolei.

 

Lista cu jocurile anuntate la prezentare:

 

 

sursa: playtech.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate