Sari la conținut

Spider-Man: Miles Morales arata superb la rezolutie 4K cu HDR


BoGdY

Postări Recomandate

Insomniac Games a dezvaluit cateva informatii noi referitoare la grafica lui Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Producatorul a anuntat ca jocul cu actiunea in New York va fi realizat in rezolutie 4K cu suport HDR pe PlayStation 5. Pe langa rezolutia mare avem confirmat si suportul pentru ray-tracing pentru reflexiile din joc, cat si iluminare imbunatatita, umbre si detalii ale personajelor.

Pentru a sustine vorbele pline de optimism, Insomniac a oferit si un teaser care ne ofera sansa de a arunca o privire la grafica noului joc. Acesta vine sub forma unui GIF si ne arata o secventa din Spider-Man: Miles Morales. Sincer, daca nu-mi zicea nimeni ca e vorba despre un joc video nu cred ca m-as fi prins. Ok, este si capcana compresiei de pe reteaua de socializare, dar chiar si asa este impresionant.

Faptul ca am primit doar o bucatica, ar putea insemna ca Insomniac ne pregateste mai multe. Pana atunci, nu imi pot lua ochii de la modul in care se comporta zapada, de la blana de pe gluga gecii lui Miles si de la decoratiunile de Craciun care par foarte vii si realiste. Spider-Man: Miles Morales va fi cu siguranta una dintre atractiile noului Showcase PlayStation 5 de pe 16 Septembrie. Bine, ceva mai interesant ar fi pretul si data de lansare, dar nici jocurile nu strica; mai ales daca arata asa.

 

Sursa:ZonaIT

spider-man-miles-morales-1.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate