Sari la conținut

Razer a lansat guma de mestecat de gaming in parteneriat cu 5 Gum


BoGdY

Postări Recomandate

Razer-Respawn-by-5-Gum.png.18c6fbc6f1d3918fc51feb1d7f2b0a3f.png

 

Cel mai nou accesoriu de gaming de la Razer este ceva mai diferit de ceea ce ne-a obisnuit producatorul. In loc de mousi si tastaturi agresive pentru gaming, compania a lansat alaturi de cei de la 5 Gum un sortiment de guma de mestecat de gaming. Aceasta se numeste Respawn si vine in trei sortimente de arome: cool mint, tropical punch si pomegranate watermelon. Pretul pentru noua guma de gaming este de 2.99$ pentru un pachet cu 15 lamele, ori 27.99$ pentru 10 pachete. Daca vreti sa cumparati, o gasiti pe site-ul oficial sau pe Amazon.

Razer sustine ca aceasta guma a fost dezvoltata in urma unui proces R&D de durata. In cadrul acestuia, cercetatorii angajati au urmarit regimul zilnic, orarul de gaming si obiceiurile de masa ale jucatorilor profesionisti, cat si ale unor gameri casual. Se pare ca nivelul de cofeina din aceasta guma este generat doar de extractul de ceai verde folosit. In traducere libera, se presupune ca guma de gaming ar fi sanatoasa.

 

Press-X-to-Doubt-Meme.png.e39d4f8faafaca42d66271ba960a6975.png

 

Intentia celor de la Razer a fost sa creeze un produs care „poate fi consumat in orice moment din zi si din noapte pentru a ajuta gamerii sa-si pastreze concentrarea, fara a-i afecta dupa ce sesiunea de joaca e gata„. In mod interesant, guma este neagra insa compania sustine ca nu contine coloranti care sa se depuna in cavitatea bucala a consumatorilor.

Toata lumea incearca sa inoveze in acest domeniu al gaming-ului. Razer nu este o companie care sa se teama de noutati, insa cateodata pare ca merg cam departe. Ce credeti insa? Oare guma de gaming sa fie urmatorul mare produs fara de care gamerii profesionisti nu se vor putea lipsi?

 

Sursa:ZonaIT

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate