Sari la conținut

EA Sports UFC 4 Review: recomandat doar pentru fani


Yonutz

Postări Recomandate

Jocurile bune inspirate din diferite sporturi, chiar și în cazurile celor mai puțin populare decât fotbalul, ar trebui să aibă o caracteristică importantă: abilitatea de a transforma jucătorul într-un admirator al respectivei dicipline sportive, chiar dacă acesta nu este neapărat familiarizat cu ea. Pe acest principiu am pornit și atunci când primit EA Sports UFC 4 la review, în speranța că un asemenea joc mă va convinge să urmăresc această competiție de MMA, în ciuda interesului meu scăzut față de ea.

Și trebuie să recunosc că am pornit la acest drum încrezător, în condițiile în care același gen de sentimente l-am trăit, în trecut, și cu alte sporturi, iar jocurile dedicate acestora au reușit, măcar parțial, să-mi stârneasca un anumit interes față de acestea. Din păcate, prima impresie nu pot să zic că a fost tocmai pozitivă.

Carieră și control, greu de abordat

Mai mulți jucători de EA Sports UFC 4 s-au plâns, în preajma apariției pe piață, că acesta are probleme cu conexiunea la serverele Electronic Arts și pot confirma că, atunci când a pornit prima oară jocul, am fost întâmpinat de un asemenea mesaj de eroare. Însă nu i-am dat mare atenție, EA Sports UFC 4 oferindu-mi imediat ocazia de a-mi crea un luptător de MMA propriu, pe care, mai apoi, să-l angrenez în diferite tipuri de competiții, precum și într-un mod Carieră extins.

Și nu am stat pe gânduri, mi-am creat propria versiune a unei “brute” și am aruncat-o direct în mijlocul acțiunii din ringul octagonal, pornind la drum în modul Carieră. Trebuie lăudate multiplele opțiuni pe care le ai la dispoziție în privința stilului de luptă pe care acești “gladiatori personalizați” îl vor prefera pe parcursul activității lor profesionale, iar acest gen de complexitate este transpus și în gameplay-ul propriu-zis.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate