Sari la conținut

Cyberpunk 2077 va avea mai multe DLC-uri decat The Witcher 3


BoGdY

Postări Recomandate

cyberpunk2077img.thumb.jpg.b4ea74579e489100c8ea65e8f9586eff.jpg

 

The Witcher 3 a fost un joc grozav, insa de departe cele mai mari atractii ale sale sunt cele doua expansiuni. Acestora li se adauga si un total de 16 DLC-uri gratuite, astfel creeaza un pachet foarte mare de continut. Venind de la acelasi dezvoltator, Cyberpunk 2077 va avea parte de acelasi tratament, doar ca la o scara mai mare.

Dezvoltatorii au fost intrebati in cadrul unei conferinte daca noul joc va avea soarta lui The Withcer 3. Raspunsul a fost pozitiv, ba chiar se pare ca CDPR are mai multe lucruri „pe teava” de data aceasta. In plus, am aflat si despre un roadmap al lui Cyberpunk 2077, mai ales ca lansarea nu este departe.

Da, va puteti astepta la acelasi tratament dupa lansarea jocului. Ba chiar mai mult, ca sa fiu exact. Pe masura ce ne apropiem de lansare, va puteti astepta sa vedeti si planurile noastre de viitor destul de curand. Vom detalia cateva DLC-uri gratuite si expansiuni in viitorul apropiat.Adam Kicinski, Presedinte si CEO, CD Projekt

Nu este pentru prima data cand Cyberpunk 2077 este comparat cu The Withcer 3. Chiar si CD Projekt a facut aceste comparatii cand am aflat ca vom primi o experienta role-playing mult mai complexa. Un lucru este sigur oricum. Din ce stim pana acum despre joc, armele acestuia, povestea, toata nebunia cibernetica si factiunile jocului, putem trage o concluzie mare si lata. Acesta nu va fi un joc scurt.

Nu stim inca ce PC iti va trebui ca sa poti rula Cyberpunk 2077, dar macar stim ca nu va ocupa 200GB. In plus, fanii CD Projekt au motive sa fie bucurosi, intrucat Geralt va arata mai bine ca niciodata in noua versiune remasterizata pentru next-gen a lui The Withcer 3.

 

Sursa:ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate