Blu3HaSky Postat Septembrie 5, 2020 Postat Septembrie 5, 2020 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LeagueCS Interview ! In acest interviu suntem alaturi de @NeverStar @Blu3HaSky • Hai Noroc si bine te-am gasit ! @NeverStar • Salut, si bine te-am gasit ! @Blu3HaSky • Astazi vei participa la un nou interviu marca Leaguecs.Vor fi câteva intrebari din viata cotidiana, câteva din viata online si câteva despre legatura ta cu Leaguecs, esti pregatit sa incepem ? @NeverStar • Da, sunt pregatit sa incepem! @Blu3HaSky • Totul are un inceput ,asa ca incepem cu inceputul ! In Primul rand , Care este numele din spatele acestui pseudonim, câti ani ai si de unde esti? @NeverStar • Ma numesc Eduard , 20 de ani si sunt din Bacau(Moinesti) @Blu3HaSky • Ce studii ai, unde lucrezi în prezent si unde ti-ar placea sa o faci in viitor? @NeverStar • Momentan astept sa vad daca intru la facultatea de inginerie si electrica daca am intrat nu am sa mai plec in Anglia iar pe viitor vreau sa termin facultatea sa-mi fac o iubita si sa-mi intemeiez o familie, inginerie electrica si stiinta calculatorului* @Blu3HaSky • Ce frumos ! Descrie-te prin 3 cuvinte sau folosind o fraza ! @NeverStar • serios,sincer si glumet @Blu3HaSky • Ce lucruri sau activitati iti displac sa le faci ? @NeverStar • Nu prea am lucruri care imi displac @Blu3HaSky • Care consideri ca este cea mai importanta calitate a unui om ? @NeverStar • sinceritatea deoarece multi nu o au si asta o sa fie mereu @Blu3HaSky • Cum ai descrie tu succesul? @NeverStar • O familie , un job si o locuinta @Blu3HaSky • Cum treci de obicei peste momentele mai grele? @NeverStar • Ascult muzica sau fac lucruri care imi plac @Blu3HaSky • Daca ar fi sa pleci intr-o vacanta, unde ai pleca ? @NeverStar • In Madagascar @Blu3HaSky • Te consideri o persoana dinamica care s-ar descurca indiferent de situație ? @NeverStar • Da, ma consider o persoana dinamica @Blu3HaSky • Ce înseamna pentru tine cuvantul "Frate/Sora"? @NeverStar • Totul... @Blu3HaSky • Intrebare de Capcana : Intr-un acvariu sunt 11 pesti.Unul se ineaca. Cati mai raman ? @NeverStar • tot 11 deoarece pesti nu se pot ineca @Blu3HaSky • Excelent ! Am aflat lucruri noi si interesante despre viata ta de zi cu zi, sa trecem la locul unde te-am cunoscut,viata online.De la ce vârsta ai inceput sa utilizezi un calculator?Ce te-a atras si ce te-a mentinut in acest mediu? @NeverStar • 5 ani , M-a atras gaming-ul foarte mult si tot acesta m-a mentinut @Blu3HaSky • Cât timp petreci in medie pe zi in fata calculatorului? @NeverStar • Depinde de zi adica daca ma suna prietenii sau etc sa iesim ies si nu mai stau deloc pe calculator dar in rest stau vreo 8 ore @Blu3HaSky • Consideri ca ai legat prietenii in acest Mediu Online ? @NeverStar • Da, foarte multe prietenii ... persoane cu care m-am intalnit prin intermediul acestui lucru. @Blu3HaSky • La ce te pricepi cel mai bine? Experienta ta in mediul online ? @NeverStar • Jocuri(gameplay) si am o experienta foarte multa aprox 10 ani @Blu3HaSky • Incepem cu intrebarile legate de Comunitatea LeagueCS si Server-ul Avengers? Ce parere ai avut despre acest server si ce ne poti spune despre oamenii ce fac parte din comunitate? @NeverStar • Comunitatea LeagueCS este o comunitate frumoasa si cu oameni care sunt super de treaba . Despre server-ul Avengers pot spune doar lucruri de lauda indiferent daca as pleca acest server are niste fondatori/detinatori foarte de treaba care isi ajuta playeri si admini si incearca sa-i inteleaga pe toti ! @Blu3HaSky • Ai adera in campanie de moderator ca sa ajuti aceasta comunitate daca este nevoie ? Ai mai fost Moderator ? @NeverStar • Nu , nu as adera sa fiu moderator nu ca nu vreau sa ajut comunitatea dar momentan nu pot . Da , am mai fost moderator pe alte comunitati mari care erau prin 2012 . @Blu3HaSky • Pe server-ul AVENGERS detii vreun Grad ? Dar VIP ? @NeverStar • Da, detin un grad pe server dar momentan nu este pus . Detin si VIP pe acest server. @Blu3HaSky • Intrebare de baraj 1.6 : pe o scara de la 1 la 10 crezi ca iti poti da o nota la cum Tragi ? @NeverStar • 5 iar cand am zile bune pot spune 7 @Blu3HaSky • Ce parere ai despre Fondatorul Black ? @NeverStar • Black este unul de treaba si serios pe treaba lui @Blu3HaSky • Ce parere ai despre Blonda? @NeverStar • Blonda este o fata super de treaba caruia momentan i-am dat doar 3 lame @Blu3HaSky • Ce parere ai despre bulaNNN? @NeverStar • bulaNNN este un prieten bun , glumet si super de treaba am tot respectul pentru el @Blu3HaSky • Ma bucur ca te-am intalnit nsT si cum am ajuns la finalul acestui interviu ! Ai vreun mesaj ai pentru Server-ul Avengers si membrii comunitatii ? @NeverStar • In primul rand, vreau sa-l salut pe s0z,minion,mandarikees,bulann,blonda,markeloff si uNi ! Si sa ramanem la fel in top sau sa ajungem si mai sus ! Si iti multumesc pentru acest interviu ! In al doilea rand, va doresc multa sanatate tuturor si sa vi se intamplare doar lucruri bune si frumoase ! @Blu3HaSky • Ma bucur ca te-ai deschis si ai ales sa imi raspunzi sincer la intrebari! Interviul a luat sfarsit Acesta a fost interviul realizat de catre membrii LeagueCS : @Blu3HaSky & @NeverStar Ce parere aveti despre acest interviu si mai mult decat atat, considerati ca ati aflat lucruri noi pe care nu le stiati despre@NeverStar ? Ce nota acordati acestui interviu pe o scara de la 1 la 10?
NeverStar Postat Septembrie 5, 2020 Postat Septembrie 5, 2020 Multumesc Blu3Hasky pentru acest interviu ! Mult succes in continuare !
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.