Sari la conținut

Nintendo a lansat o noua consola portabila in editie aniversara


BoGdY

Postări Recomandate

 

Nintendo-Game-Watch.png.684a32f949ebc210b3adb7098c9e588d.png

Nintendo a pregatit fanilor o serie noua de bunatati cu ocazia celei de-a trezeci si cincea aniversare a legendarului joc. Super Marios Bros vine la pachet cu o noua consola portabila, jocuri Mario si jucarii pregatite special pentru perioada sarbatorilor. Sa aruncam o scurta privire asupra consolei,o noua versiune de Game & Watch. Inainte de faimosul Game Boy, a existat Game & Watch. O consola portabila cu ecran monocrom care a propulsat Nintendo in industria jocurilor video. Noua versiune aniversara a primit un ecran color si va veni cu doua jocuri preinstalate: Super Marios Bros: The Lost Levels si o varianta monocrom a jocului Ball cu instalatorul nostru preferat, Mario.

Designul pastrat si componente imbunatatite

Nintendo a avut grija ca noul Game & Watch sa fie imbunatatit la interior. Consola este prevazuta cu port USB Type C, o baterie garantata sa reziste pana la opt ore si un nou aranjament al butoanelor. In mod ciudat, consola se incarca in aproximativ trei ore si jumatate, chiar nu inteleg de ce; avem un port care in prezent incarca cu usurinta electronice cu apetit ridicat pentru curent: laptop-uri, telefoane, tablete.

Partea buna este legata de pret, consola va fi disponibila intr-o editie limitata pentru suma de 50 de dolari. Cine s-a mai jucat Super Marios Bros in copilarie, va fi surprins placut cu siguranta de aparitia consolei

 

Sursa:ZonaIT

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate